Viihde

Voice: Antti Ketonen myi 180 neliön omakotitalon – muutti vaimon kanssa pieneen kerrostaloyksiöön Saloon

Julkaistu:

talokaupat
Antti Ketonen muutti vaimonsa kanssa 38-neliöiseen kerrostaloyksiöön suuresta omakotitalosta.
Neljänsuora-yhtyeen laulaja Antti Ketonen, 38, muutti vaimonsa kanssa hiljattain 180 neliön omakotitalosta pieneen Salossa sijaitsevaan kerrostaloyksiöön. Aiheesta kertoi sivuillaan Voice.fi.

Iskelmätähti kertoo Voicen haastattelussa, että asunto kävi liian isoksi hänelle ja vaimolle.

– Olin rakentanut meille omakotitalon 2006 ja ehdimme asua siellä yhdeksän vuotta. Oli jotenkin hienoa, että oli itse saanut pystyttää sen ja oma kädenjälki näkyi siinä. Oli iso talo, pihat ja kaikki, Ketonen sanoo Voicelle.

Ketosen mukaan he päättivät luopua vaimonsa kanssa talosta, koska se heille ihan liian suuri, varsinkin siksi, että Ketonen on keikkaluontoisen työnsä vuoksi paljon poissa kotoa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Näin jälkikäteen ajateltuna olin rakentanut ihan liian ison talon. Talo oli valtava ja neliöitä ihan liian paljon meille kahdelle. Minä ja vaimo vain huutelimme talon eri päistä toisillemme ja tavaraa tuli koko ajan lisää, Ketonen toteaa.


Antti Ketonen osallistui tänä syksynä suosittuun MTV3-kanavan Tähdet, tähdet -ohjelmaan. Ketonen oli kisan vahva ennakkosuosikki, mutta putosi kuitenkin pois ohjelmasta sen kuudennen suoran lähetyksen jälkeen.

– Kiitos kaikille äänestäneille. Oli oikein mahtava matka, en kadu hetkeäkään, Ketonen kommentoi pudotustaan tuolloin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt