X Factor -tähden lomakuvat Suomen Lapista ihmetyttävät – talvimaisema herättää epäilyksiä: ”Miksi tämä näyttää feikiltä?”

Julkaistu:

Little Mix -laulaja Perrie Edwards lomailee sosiaalisen median perusteella Suomen Lapissa.
Little Mix -kokoonpanosta tuttu laulaja Perrie Edwards lomailee sosiaalisen median perusteella Lapissa. Tyttöyhtye tuli kuuluisaksi voitettuaan Britannian X Factorin kahdeksannen tuotantokauden vuonna 2011.


Tyttöbändi oli vastikään julkisuudessa esiintyessään X Factor UK -laulukilpailun finaalissa, kun laulaja Jesy Nelsonin trikoiden alaosaan ilmestyi kummallinen tahra.

Edwards on musiikkiuransa lisäksi tullut tunnetuksi entisen One Direction -bändin jäsenen Zayn Malikin entisenä tyttöystävänä.

Laulaja on julkaissut henkilökohtaisella Instagram-tilillään kaksi talvista kuvaa. Paikannetiedoksi toiseen kuvaan on merkitty Luosto. Lomakuvissa Edwards poseeraa lumisessa maisemassa puisten mökkien edessä. Laulaja on pukeutunut kuvien perusteella asianmukaisesti lämpimiin talvitaminesiin.

– Hyvää joulua, Edwards kirjoitta ensimmäisen kuvan kuvatekstissä.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Toisessa kuvassa laulajan rinnalla vauhdikkaasti poseeraa Ellie Hemmings.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Instagram-käyttäjät ovat kommentoineet talvisia kuvia innokkaasti. Pääasiassa kommentit ovat iloisia jouluntoivotuksia, ja joukkoon mahtuu myös Suomi-kommentteja. Kommentteja kahteen kuvaan on kertynyt tuhansia.

– Mitä teet Suomessa? yksi käyttäjä ihmettelee.

– On niin hienoa nähdä sinut täällä Suomessa. Luosto on mahtava paikka hauskanpitoon, toinen kirjoittaa.

– Jihaa, olet Suomessa! Toivottavasti tulette seuraavalla kiertueella tänne, tai tällä kertaa. Rakastan sinua, kolmas komppaa.

Osa kommentoijista kuitenkin pohtii, ovatko kuvapalvelussa julkaistut kuvat aitoja vai käsiteltyjä.

– Näyttää feikiltä, hahhah, yksi käyttäjä kirjoittaa.

– Miksi tämä näyttää feikiltä, toinen komppaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt