”Vuosi 2016 on ottanut meiltä liian monta pois” – George Michaelin varhainen kuolema järkyttää

Laulaja George Michael on yksi monista lahjakkaista ja menestyneistä ihmisistä, jotka ovat menehtyneet vuoden 2016 aikana.

George Michaelin kuolema surettaa ja järkyttää. Hän on yksi monista menestyneistä muusikoista, jotka ovat kuolleet vuoden 2016 aikana.

26.12.2016 2:41

Tieto laulaja George Michaelin yllättävästä ja varhaisesta kuolemasta on järkyttänyt sekä hänet tunteneita ihmisiä että hänen fanejaan ympäri maailman.

Monet surijat ovat huomioineet, että 53-vuotiaana kuollut Michael koki saman kohtalon kuin monet menestyneet muusikot ovat joutuneet kokemaan vuoden 2016 aikana.

2016 has taken too many away from us. RIP George Michael x— Kym Marsh (@msm4rsh) 25. joulukuuta 2016

Mikäli twiitti ei näy oikein, voit katsoa sen tästä.

– Vuosi 2016 on ottanut liian monta pois meiltä. RIP Geroge Michael, kirjoittaa englantilainen näyttelijä, laulaja ja lauluntekijä Kym Marsh.

Marsh on huomiossaan oikeassa. Pelkästään musiikkialalla kuolema on korjannut satoa vuonna 2016 hälyttävän usein.

Vuoden 2016 aikana pois ovat nukkuneet muun muassa David Bowie, Prince, Leon Russell, Rick Parfitt, Glenn Frey, Keith Emerson, Leonard Cohen, John Berry, Joey Feek, Paul Kantner ja monet muut.

No, not George Michael as well. Another musical great leaves us this year. 2016 can just sod off. #RIPGeorge— Gary Lineker (@GaryLineker) 25. joulukuuta 2016

Mikäli twiitti ei näy oikein, voit katsoa sen tästä.

– Ei, ei myös George Michael. Jälleen yksi suuri muusikko jättää meidät tänä vuonna. 2016 voi yksinkertaisesti suksia hitoon, kirjoittaa entinen huippujalkpalloilija ja nykyinen tv-kommentaattori Gary Lineker.

Suomalaisille X Factor -ohjelmasta tutuksi tullut ja lopulta Saara Aallon finaalissa voittanut Matt Terry ilmaisi niin ikään järkytyksensä Twitterissä.

Noooooooooooooooo! I cannot believe this !!!! RIP George Michael 💙— Matt Terry (@MattTerry93) 25. joulukuuta 2016

Mikäli twiitti ei näy oikein, voit katsoa sen tästä.

Vuoden 2016 kirouksen ohella julkisuudenhenkilöt muistelevat George Michaelia ihmisenä, jolla oli kultainen sydän ja kohteliaat käytöstavat.

I met George Michael a few times & he was ever a gentle, unassuming soul.A rare presence in a world full of self.Honest, genuine talent.— Alison Moyet (@AlisonMoyet) 25. joulukuuta 2016

Mikäli twiitti ei näy oikein, voit katsoa sen tästä.

– Tapasin George Michaelin muutamia kertoja, ja hän oli lempeä, vaatimaton sielu. Harvinainen tapaus maailmassa, joka on täynnä itsekkyyttä. Rehellinen ja aito lahjakkuus, musitelee laulaja Alison Moyet.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?