Pirjo Nuotio poistui Pöllölaaksosta 42 vuoden työuran jälkeen – kommentoi eläkesuunnitelmiaan IS:lle: ”En usko, että ihan rupean oloneuvokseksi” - Viihde - Ilta-Sanomat

Pirjo Nuotio poistui Pöllölaaksosta 42 vuoden työuran jälkeen – kommentoi eläkesuunnitelmiaan IS:lle: ”En usko, että ihan rupean oloneuvokseksi”

MTV:n pitkäaikainen uutisankkuri poistui tänään ruudusta.

MTV:n pitkäaikainen uutisankkuri Pirjo Nuotio jäi eläkkeelle.­

25.12.2016 19:55

Viimeiset tv-uutisensa tänään lukenut MTV:n uutisankkuri Pirjo Nuotio kertoo, että tekemistä riittää runsaasti eläkepäivinäkin.

– Pitää harrastaa entistä enemmän. Olen kovasti kulttuurinharrastaja: luen paljon, käyn konserteissa, oopperassa ja teatterissa. Sitä pystyy nyt lisäämään. Minulla on myös aika paljon iäkkäämpiä perheenjäseniä ja lapsenlapsia, jos niille vähän lisää aikaa, Nuotio kertoo.

– En usko, että ihan rupean oloneuvokseksi.

Nuotio on aiemmin kertonut valinneensa joulupäivän lähtöpäiväkseen, koska ei halunnut mitään lähtöseremoniaa. Nuotio poistuikin studiosta pian lähetyksen päätyttyä: viimeiset sanansa uutisankkurina hän lausui kello 19.08 ja kello 19.13 hän oli jo poistunut rakennuksesta.

Viimeinen uutislähetys sujui hyvin.

– Fiilis on hieno.

Nuotio aloitti televisiouransa 21-vuotiaana. MTV:llä Nuotio ehti työskennellä yli 42 vuotta. Entinen uutisankkuri kannustaa katsojia jatkamaan uutisten seuraamista.

– Katsokaa edelleen uutisia. Siellä on hyviä tekijöitä ja lukijoita.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?