Maailmantähdet kieltäytyvät esiintymästä Trumpin virkaanastujaisissa – näyttelijä Alec Baldwin murjaisi: ”Voisin käydä laulamassa Highway to Hellin”

Julkaistu:

Donald Trumpin virkaanastujaisten esiintyjälista on lyhyt.
Monessa mediassa on kerrottu, ettei tammikuussa virkaansa astuva presidentti Donald Trump ole saanut houkuteltua maailmantähtiä esiintymään virkaanastujaisiinsa.

Trump sai kuitenkin esiintymistarjouksen yllättävältä taholta. Yksi äänekkäimmistä kriitikoista, näyttelijä Alec Baldwin twiittasi olevansa valmis esittämään juhlissa AC/DC:n Highway to Hellin.

– Haluan esittää sen biisin virkaanastujaisissa, Baldwin vitsaili Twitterissä Classic Rockin mukaan.Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Trump on ehtinyt suuttua Baldwinille moneen otteeseen Saturday Night Live -hupiohjelmassa esitettyjen sketsien takia.

Lukuisia kieltäytymisiä

Trumpin kutsusta kieltäytyneiden joukossa ovat muun muassa Andrea Bocelli ja Elton John. Mötley Crüen Vince Neil oli hetken aikaa menossa esiintymään Trumpille, mutta on nyt ei-kutsuttujen joukossa. Kiss on ilmoittanut Paul Stanleyn suulla, ettei bändiä innosta esiintyä virkaanastujaisissa ”monestakin syystä”.

Huffington Postin mukaan vain teini-ikäinen laulaja Jackie Evancho, Mormonien kuoro ja tanssiryhmä Rockettes ovat esiintyjälistalla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt