Maailmantähdet kieltäytyvät esiintymästä Trumpin virkaanastujaisissa – näyttelijä Alec Baldwin murjaisi: ”Voisin käydä laulamassa Highway to Hellin” - Viihde - Ilta-Sanomat

Maailmantähdet kieltäytyvät esiintymästä Trumpin virkaanastujaisissa – näyttelijä Alec Baldwin murjaisi: ”Voisin käydä laulamassa Highway to Hellin”

Donald Trumpin virkaanastujaisten esiintyjälista on lyhyt.

Alec Baldwin on imitoinut Trumpia Saturday Night Livessä. Siitähän Trump suutahti.

25.12.2016 11:30

Monessa mediassa on kerrottu, ettei tammikuussa virkaansa astuva presidentti Donald Trump ole saanut houkuteltua maailmantähtiä esiintymään virkaanastujaisiinsa.

Trump sai kuitenkin esiintymistarjouksen yllättävältä taholta. Yksi äänekkäimmistä kriitikoista, näyttelijä Alec Baldwin twiittasi olevansa valmis esittämään juhlissa AC/DC:n Highway to Hellin.

– Haluan esittää sen biisin virkaanastujaisissa, Baldwin vitsaili Twitterissä Classic Rockin mukaan.

I wanna perform at Trump's inauguration.I wanna sing HIGHWAY TO HELLhttps://t.co/fCTArIajFb— ABFoundation (@ABFalecbaldwin) December 23, 2016

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Trump on ehtinyt suuttua Baldwinille moneen otteeseen Saturday Night Live -hupiohjelmassa esitettyjen sketsien takia.

Lukuisia kieltäytymisiä

Trumpin kutsusta kieltäytyneiden joukossa ovat muun muassa Andrea Bocelli ja Elton John. Mötley Crüen Vince Neil oli hetken aikaa menossa esiintymään Trumpille, mutta on nyt ei-kutsuttujen joukossa. Kiss on ilmoittanut Paul Stanleyn suulla, ettei bändiä innosta esiintyä virkaanastujaisissa ”monestakin syystä”.

Huffington Postin mukaan vain teini-ikäinen laulaja Jackie Evancho, Mormonien kuoro ja tanssiryhmä Rockettes ovat esiintyjälistalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?