Kaunis uutisankkuri soperteli tv:ssä sekavia – jakoi edellisiltana kuvan ravintolasta, katsojilta julmaa kritiikkiä

Sky News -kanavan toimittaja Kirsty Gallacher soperteli tv:ssä sekavia ja pyörtyi kesken suoran lähetyksen.

Kuvassa uutisankkuri Kirsty Gallacher.

23.12.2016 8:57

Sky News -kanavalla selostanut skotlantilainen uutisankkuri Kirsty Gallacher, 40, sekosi sanoissaan ja vaikutti silmin nähden huonovointiselta selostettuaan kollegansa Jim Whiten kanssa urheilu-uutisia tiistaina.

Gallacher oli ollut juuri esittelemässä Tottenham Hotspur -valioliigajoukkueen valmentajan Mauricio Pochettinon haastattelua, kun hän alkoi takellella pahasti sanoissaan. The Sunin mukaan Gallacher pökertyi tämän jälkeen käytävälle ja hänet täytyi kiidättää sairaalaan.

Suosittu uutisankkuri on tehnyt pitkän uran ja hän on paikallislehtien mukaan normaalisti todella ammattimainen työssään. Siksi tämän poikkeuksellinen käyttäytyminen ja sanoissa sekoilu kiinnitti erityisen paljon katsojien huomiota.

Juontaja itse kertoi huonovointisuuden johtuneen pitkästä työputkesta, uupumuksesta ja jylläävästä virustaudista.

Katsojat eivät kuitenkaan nielleet selitystä sellaisenaan. Gallacher joutui kohtaamaan sosiaalisen median nurjan puolen, kun nopeat tv-katsojat löysivät hänen Twitter-tililtään kuvan ravintolasta edellisillalta. Kuvassa Gallacher poseeraa iloisena ystäväjoukon keskellä.

Great night with my lovely team @lucyb25 @MCSaatchiMerlin @SoapBoxLondon ... just missing @rich_thomo 😘 pic.twitter.com/R0xKZ54IoK— Kirsty Gallacher (@TheRealKirstyG) 19. joulukuuta 2016

– Mahtava ilta mahtavan tiimin kanssa, Gallacher kirjoitti kuvan yhteyteen. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ilkeimmät ja kyynisimmät katsojat arvelivat jopa, että Gallacher olisi ollut humalassa suorassa tv-lähetyksessä.

Gallacherin tiedottaja kiirehti kommentoimaan kohua nopeasti.

– Hän ei ollut humalassa. Sairaalassa otetut verikokeet ja virtsanäytteet todistavat, että hänen kehossaan ei ollut alkoholia.

Juontaja kommentoi aihetta myöhemmin itsekin Twitterissä.

Thankyou for all your kind messages, feeling bit better, still not 100%. Being ill on live TV is horrid experience.....— Kirsty Gallacher (@TheRealKirstyG) 22. joulukuuta 2016

Jos twiitti ei näy, katso se täältä.

– Kiitos viesteistänne, voin nyt hieman paremmin, mutta en vielä sataprosenttisesti. Suorassa lähetyksessä sairastaminen on kamala kokemus, Gallacher kirjoitti seuraajilleen.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?