MTV:n suositun tv-sarjan teiniäiti löytyi kuolleena lukitusta kylpyhuoneesta - Viihde - Ilta-Sanomat

MTV:n suositun tv-sarjan teiniäiti löytyi kuolleena lukitusta kylpyhuoneesta

MTV:n suositun 16 And Pregnant -sarjan Valerie Fairman löytyi ystävän kylpyhuoneesta kuolleena.

22.12.2016 17:12

MTV-kanavan suositussa 16 And Pregnant -sarjassa mukana ollut Valerie Fairman löytyi kuolleena ystävänsä kylpyhuoneesta. Fairman oli kuollessaan vain 23-vuotias. Uutisisivusto TMZ:n mukaan perhe on kertonut sivustolle, että kuolema johtui yliannostuksesta.

Fairmanin äidin kertomuksen mukaan Fairman oli ollut ystävänsä luona, eikä ollut tullut ulos vessasta. Ystävä oli yrittänyt soittaa tälle ja koputtaa oveen, mutta kun vastausta ei kuulunut, hän oli lopulta murtanut oven auki.

EXCLUSIVE: #16andPregnant star Valerie Fairman has died at the age of only 23. Details: https://t.co/Km36w9J128 pic.twitter.com/65oatzAvaB— The Ashley (@TheAshleysRR) 22. joulukuuta 2016

Jos päivitys ei näy, katso se tästä linkistä.

Fairmanin 7-vuotias tytär Naevah on tällä hetkellä Fairmanin äidin hoidossa. TMZ:n mukaan Fairman joutui eläessään useita kertoja tekemisiin poliisin kanssa. Hän oli muun muassa syytettynä prostituutiosta ja virkavallan vastustamisesta. Fairmanin vaikeaa elämäntilannetta läpikäytiin myös MTV:n tv-sarjassa.

Mirror-lehti kertoo, että Fairmanin entinen poikaystävä David Pryce muisteli kuollutta ex-tyttöystäväänsä pian tämän kuoleman jälkeen. Pryce vihjaisi kommentissaan, että Fairmanin kuolema olisi liittynyt huumausaineisiin.

– Ikävöin sinua aina, Valerie, ja haluan pyytää kaikkia niitä lopettamaan, jotka myyvät p*skaa ihmisille, Pryce sanoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?