Miss Suomi julkaisi täysin meikittömän peilikuvan pelkissä urheiluliiveissä – silmin nähden erilainen look

Julkaistu:

meikitön selfie
Miss Suomi Shirly Karvinen julkaisi täysin meikittömän kuntosalikuvan aamuvarhaisella.
Tämän vuoden Miss Suomi Shirly Karvinen julkaisi Instagramissa varhain eilen aamulla meikittömän kuntosalikuvan. Kuvassa Karvinen poseeraa peilin edessä urheiluvaatteissaan raikkaan urheilullisen näköisenä.Jos kuva ei näy, katso se täältä.

– Aamu lähtee hyvin käyntiin itsekurin harjoittamisella, Shirly kirjoittaa seuraajilleen.

Tavallisesti Shirly on totuttu näkemään julkisuudessa viimeisen päälle laittautuneena ja meikattuna. Luonnollinen Shirly näyttääkin melko erilaiselta kuin millaisena kaunotar on yleensä nähty.Jos kuva ei näy, katso se tästä linkistä.

Karvinen valmistautuu paraikaa aktiivisesti Miss Universum -mittelöön. Kansainvälinen kauneuskilpailu järjestetään tammikuun lopussa Filippiineillä. Kisan on aiemmin voittanut vain kaksi suomalaista: Armi Kuusela vuonna 1952 ja Anne Pohtamo vuonna 1975. Lola Odusoga valittiin vuonna 1996 Miss Universum -kisan kolmanneksi kauneimmaksi.

Karvinen kommentoi Miss Universum -kisoihin valmistautumistaan IS:lle viimeksi syyskuussa.

– Haluan mennä kisoihin itsevarmalla fiiliksellä. Tahdon, että minulla on sellainen olo, että olen tehnyt kaiken sen, minkä voin, hän sanoi tuolloin.

Hän harmitteli tuolloin myös sitä, että kesän aikana vartaloon pääsi kertymään niin kutsuttuja kesäkiloja.

– Totta kai minulle tuli kesäkiloja ja tahdon sulattaa ne mahdollisimman nopeasti pois. Kesällä tuli varmaan noin 4–5 kiloa, hän sanoi.Katso kuva täältä.

Karvinen paljasti hiljattain julkisuudessa tapailevansa tv:stä tutun Vertti Harjuniemen kanssa. Palomiehenä ja personal trainerina työskentelevä Vertti on nähty ohjelmissa Jutan ja Vertin supersinkkudieetti sekä Bull vs. Vertti. Vertti on Jari ”Bull” Mentulan hyvä ystävä ja hän toimi myös Mentulan bestamanina viime kesänä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt