Nuori mies ratkaisi joululahjaongelman viekkaasti – ”nerokas” idea jakoi naisten reaktiot kahteen leiriin - Viihde - Ilta-Sanomat

Nuori mies ratkaisi joululahjaongelman viekkaasti – ”nerokas” idea jakoi naisten reaktiot kahteen leiriin

Mies tuskaili tyttöystävänsä joululahjan kanssa, kunnes keksi ovelan keinon ohittaa lahjapaineet.

21.12.2016 22:11

Tähän aikaan vuodesta yhä useampi tuskailee perheensä ja rakkaansa joululahjojen kanssa. Varsinkin nuorten naisten poikaystävien tuska on jo niin käsin kosketeltavaa, että sille on keksitty nettimaailmassa tänä vuonna oma termi: #Panicfriday, suomeksi paniikkiperjantai, kuvastaa sitä, että aatonaatto eli viimeinen mahdollinen lahjojen ostamispäivä osuu tänä vuonna perjantaille.

Eräs nuori mies saattoi kuitenkin keksiä ratkaisun kaikkien poikaystävien joululahjapulmaan, kertoo Mirror-lehti.

Braxton Sislon Twitterissä jakama viestiketju on niittänyt runsaasti suosiota varsinkin nuorten miesten keskuudessa. Miehet ylistävät Sisloa tämän keksimästä nerokkaasta ratkaisusta. Sislon jakama viestiketju on kerännyt nopeasti yli 65 000 tykkäystä.

This was my girl's reaction to me giving her an empty box pic.twitter.com/g8Xs6L6gAD— 6Brax (@Braxtation) 14. joulukuuta 2016

Jos kuva ei näy, katso se tästä linkistä.

Kuvasta selviää, että Sislo antoi tyttöystävälleen pelkästään tyhjän laatikon. Voisi kuvitella, että tyttöystävä loukkaantuisi lahjasta, jossa ei ole mitään sisältöä. Sen sijaan nainen ilahtui tyhjän laatikon saamisesta.

– Upeaa kulta, voin laittaa koruni sinne, olenkin halunnut yksinkertaista laatikkoa, tyttö kirjoitti.

@Braxtation pic.twitter.com/j0B2tp15R6— mERIC_ristmas (@Ericle1030) 17. joulukuuta 2016

Katso twiitti täältä.

Toinen netin käyttäjä kokeili samaa jippoa omaan tyttöystäväänsä. Tämän reaktio ei ollut ollenkaan niin ilahtunut.

– Ostin sinulle laatikon. Siellä ei ole mitään sisällä. Mutta voit säilyttää siellä tavaroita, poika tekstasi rakkaalleen.

– Heippa, kuului tytön viesti lyhykäisyydessään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?