Tosi-tv-tähti, 36, löydettiin oppilaansa pihalta surmattuna – oliko teon syynä mustasukkaisuus? - Viihde - Ilta-Sanomat

Tosi-tv-tähti, 36, löydettiin oppilaansa pihalta surmattuna – oliko teon syynä mustasukkaisuus?

Bridalplasty-tv-sarjassa kilpailijana nähty Lisa Marie Naegle katosi lauantaina. 36-vuotiaan Naeglen ruumis löydettiin hänen oppilaansa pihalta.

21.12.2016 21:00

Julkisuuteen 2010 tosi-tv-sarja Bridalplastystä ponnahtanut Lisa Marie Naegle, 36, on löydetty kuolleena, kertovat People-lehti ja Los Angeles Times. Naegle katosi lauantaina. Hän oli ollut vieraana ystävänsä häissä lauantaina, mutta naista ei oltu enää tavoitettu juhlien jälkeen.

Tosi-tv-kilpailija oli soittanut aviomiehelleen aamuyöllä, kertonut käyvänsä ostamassa iltapalaa ja tulevan sitten kotiin.

Los Angelesin poliisi tiedottaa amerikkalaislehdille pidättäneensä Naeglen oppilaan Jackie Jerome Rogersin teosta epäiltynä. Naeglen ruumis löydettiin haudattuna Rogersin pihalta.

Poliisipartioita paikalla, josta ruumis löydettiin.­

People kertoo Naeglen läheisten huolestuneen kun nainen ei ilmestynyt töihin maanantaina. Naeglen aviomies ja sisko ilmoittivat hänet kadonneeksi.

Bridalplasty contestant found in LA shallow grave, man arrested https://t.co/sXsMlwPaUB— BBC News (World) (@BBCWorld) 21 Disember 2016

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Viranomaisten mukaan valvontakamerat olivat tallentaneet Naeglen nousseen Rogersin autoon lauantaina.

– Sydämemme on särkynyt. Mitään tällaista ei pitänyt tapahtua. Uutisissa kuulee ihmisten katoavan koko ajan, mutta sellaista ei usko tapahtuvan omassa perheessä, Naeglen sisko sanoo Peoplelle.

Sisaren mukaan perhe oli saanut selville Naeglen tavanneen Rogersin katoamisiltanaan. Siskon ihmetellessä yllättävää tapaamista, oli Rogers kertonut hänellä olevan suhde sairaanhoitajana työskennelleen ja opettajana toimineen Naeglen kanssa.

Poliisin kuulusteluissa Rogers oli kertonut uskoneensa Naeglen tulleen murhatuksi. Viranomaiset löysivät naisen ruumiin Rogersin pihalta. Naista oli lyöty useita kertoja vasaralla päähän.

Amerikkalaislehtien haastatteluissa Naeglen lähipiiri on kertonut Naeglen olleen perustamassa perhettä aviomiehensä kanssa. Poliisi on ollut toistaiseksi vaitonainen teon motiiveista ja siitä, että ovatko Rogersin väitteet salasuhteesta totta. Useat amerikkalaislehdet ovat kuitenkin arvuutelleet Rogersin olleen mahdollisesti mustasukkainen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?