Missikaunotar Mailis Penttilä lomailee Malediiveilla miljonääri Pekka Koskisen kanssa – uhkea yhteiskuva: ”Onnekas mies” - Viihde - Ilta-Sanomat

Missikaunotar Mailis Penttilä lomailee Malediiveilla miljonääri Pekka Koskisen kanssa – uhkea yhteiskuva: ”Onnekas mies”

Julkkiskaunotar Mailis Penttilä julkaisi yhteiskuvan Malediiveilta liikemies Pekka Koskisen kanssa.

Mailis Penttilä alusvaatekuvauksissa.­

21.12.2016 18:49

Miss Helsinki -kisasta ja Koko Suomi leipoo -ohjelmasta tunnetuksi noussut povekas missikaunotar Mailis Penttilä, 26, lomailee paraikaa Malediiveilla. Matkaseurana on suomalainen liikemies Pekka Koskinen, 38. Yhteiskuvasta kertoi sivuillaan ensimmäisenä Seiska.

Mailis on julkaissut suositulla Instagram-sivullaan useita kuvia Malediivien lämmöstä. Myös Koskinen on julkaissut omassa Instagram-profiilissaan useita lomakuvia.

HS:n mukaan Koskinen oli Suomen hyvätuloisin alle 35-vuotias vuonna 2012, mikäli mukaan lasketaan vain verotettavat tulot. Kotisivujensa mukaan hän on perustanut viimeisen 14 vuoden aikana neljä eri IT-alan yritystä.

Ilmeisesti kaksikko seurustelee keskenään, sillä Mailis on merkinnyt yhteiskuvan otsikoksi sydämen. Kyseessä on ensimmäinen yhteiskuva, jonka missikaunotar julkaisee heistä sivuillaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Onnekas mies, on eräs Mailisin seuraaja kommentoinut kuvaa.

Katso kuvia täältä ja täältä.

Alun perin Lapista kotoisin oleva kaunotar ylläpitää myös suosittua blogia. Penttilä opiskelee personal traineriksi. Treenaaminen on myös blogin pääasiallinen aihe.

Penttilä kertoi IS:lle marraskuussa saaneensa kuulla usein kritiikkiä kurvikkaasta vartalostaan ja siitä, että hän jakaa itsestään usein paljastavia kuvia.

– Ilkeät kommentit ja arvostelu eivät tunnu enää missään. Mutta ihmisillä on kyllä hyvin erikoisia ennakkoluuloja, Penttilä sanoi.

– Osallistuessani Koko Suomi leipoo -ohjelmaan väitettiin, että olin mennyt sinne vain keikistelemään ja että tipahtaisin varmasti ensimmäisten joukossa, koska en muka kuitenkaan osaisi leipoa. Mutta niinpäs vain pääsin finaaliin asti, hän sanoi myös.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?