Prinssi Harryn ja näyttelijärakkaan suhde syvenee – kuningatar Elisabetin mielipide kohuromanssista paljastui - Viihde - Ilta-Sanomat

Prinssi Harryn ja näyttelijärakkaan suhde syvenee – kuningatar Elisabetin mielipide kohuromanssista paljastui

Hovin lähipiirin mukaan kuningatar on onnellinen lapsenlapsensa puolesta.

21.12.2016 15:32

Puoli vuotta näyttelijä Meghan Marklen kanssa seurustellut prinssi Harry on Us Weeklyn mukaan saanut kuningatar Elisabetin hyväksynnän suhteelleen.

Lehti kertoo kuningattaren hyväksyvän 32-vuotiaan lapsenlapsensa tyttöystävän ja hänen kerrotaan antavansa ”täyden tukensa” pariskunnalle.

– Hän on onnellinen nähdessään Harryn rakastavassa parisuhteessa, pariskunnan läheinen lähde kertoo Us Weeklylle.

Markle ei ole lehden tietojen mukaan vielä tavannut poikaystävänsä arvovaltaista isoäitiä.

Meghan Markle tunnetaan Suits-sarjasta.­

Kuninkaallisen kanssa seurustelun mukanaan tuoman huomion on kerrottu hämmentävän Marklea. Näyttelijätär on turvautunut hovin etiketti- ja viestintäasiantuntijoiden apuun toimiakseen oikein.

– On ollut hetkiä, jolloin Meghan ei ole ollut varma protokollasta ja apu Harryn luotettavilta avustajilta on ollut luojan lykky, Harryn ystävä kertoo Us Weeklylle.

Marklea on neuvottu muun muassa olemaan varovainen olinpaikkansa paljastamisen suhteen. Näyttelijä on opetellut olemaan kertomatta liikaa 1,4 miljonaalle Instagram-seuraajalleen ja totutellut elämään yksityisemmin.

Britannian hovi vahvisti marraskuun alkupuolella prinssi Harryn seurustelevan yhdysvaltalaisen Marklen kanssa. Kaksikon parisuhteelle pyydettiin rauhaa ja Harryn kerrottiin olevan huolissaan Marklen yksityisyydestä.

Brittilehdet kertovat Marklen ja Harryn viettävän joulun erillään, mutta juhlivansa uutta vuotta yhdessä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?