Uhkea Moderni perhe -kaunotar poseeraa rohkeana tonttutyttönä – keimailee pikkuruisessa mekossa uuden rakkaansa kanssa - Viihde - Ilta-Sanomat

Uhkea Moderni perhe -kaunotar poseeraa rohkeana tonttutyttönä – keimailee pikkuruisessa mekossa uuden rakkaansa kanssa

18-vuotias Ariel Winter virittäytyy joulutunnelmaan tonttutytöksi pukeutuneena.

Ariel Winter keikistelee tuoreessa kuvassaan uuden poikaystävänsä kanssa.­

21.12.2016 12:33

Moderni perhe -komediasarjasta tuttu Ariel Winter, 18, julkaisi Instagram-tilillään jouluisen kuvan yhdessä tuoreen poikaystävänsä kanssa.

Winter poseeraa kuvassa erittäin lyhyessä ja jouluisessa minimekossa, joka peittää näyttelijän takapuolen vain juuri ja juuri. Tummista hiuksistaan tunnettu tähti yllättää kuvassa blondina turvauduttuaan ilmeisesti vaaleaan peruukkiin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Winter on kerännyt kuluneena vuonna paljon huomiota esittelemällä kurvikasta vartaloaan rohkeasti sekä sosiaalisessa mediassa että punaisella matolla. Winterin jouluinen tonttuasu ei tee poikkeusta, sillä minimekkoon kuuluu myös pikkuruinen korsettiyläosa.

Komediatähti poseeraa julkaisemassaan kuvassa yhdessä uuden rakkaansa kanssa. Us Weeklyn mukaan Winter näyttäytyi ensimmäistä kertaa näyttelijäkulta Levi Meadenin joulukuun alussa järjestetyssä musiikkitapahtumassa. 29-vuotias Meaden on näytellyt monissa tv-sarjoissa.

Kesäkuussa edellisestä poikaystävästään eronnut Winter on löytänyt rinnaleen uuden rakkaan.­

Parin suhteesta huhuttiin jo pidempään ja heidät kuvattiin läheisissä tunnelmissa esimerkiksi marraskuussa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lapsesta asti Moderni perhe -sarjassa kilttiä ja tunnollista Alexia näytellyt Winter on avautunut aiemmin julkisuuden varjopuolista ja sen mukanaan tuomasta arvostelusta.

Hän kertoi E News:lle ihmisten sanovan ilkeitä kommentteja hänen ulkonäöstään ja haukkuvan hänen sosiaalisessa mediassa julkaisemia kuviaan. Näyttelijä kertoo oppineensa pikku hiljaa jättämään ilkeät haukut omaan arvoonsa.

– Nyt, kun julkaisen kuvan, en välitä mitä ihmiset kirjoittavat siihen. Jos et pidä kuvastani, voit lopettaa seuraamiseni, hän näpäytti.

Winter kävi hiljattain tervehtimässä joulupukkia rohkeasti poven paljastavassa mekossa.­

Osa Winterin faneista on suivaantunut tämän muuttuneesta imagosta. Monien mielestä tänä vuonna 18 täyttänyt näyttelijä on aivan liian nuori poseeraamaan rohkeissa kuvissa ja käyttämään paljastavia vaatteita.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?