Saara Aalto paljasti erikoisen yksityiskohdan Winner Takes It All -vedostaan X Factorissa – ”Sharon pelasti tilanteen” - Viihde - Ilta-Sanomat

Saara Aalto paljasti erikoisen yksityiskohdan Winner Takes It All -vedostaan X Factorissa – ”Sharon pelasti tilanteen”

Saara Aalto paljasti tiistai-iltana DTM-klubilla erikoisen yksityiskohdan X Factor -vedostaan.

Saara Aalto säväytti Abba-vedollaan X Factorissa.­

20.12.2016 23:30

Saara Aalto saapui tiistai-iltana helsinkiläiselle DTM-klubille tapaamaan innokkaita fanejaan. IS seurasi iltaa suorana.

Aalto viihtyi yökerhossa lavalla hieman yli tunnin ajan. Tunnin aikana hän kertoi X Factor -taipaleestaan, vastaillen juontajana toimineen Kristoffer Ignatiuksen kysymyksiin. Hän myös vastasi innokkaiden fanien kysymyksiin lavalla.

Aalto paljasti lavalla erityisen hetken X Factorista. Hetki liittyi yhteen hänen suosituimpaan vetoonsa laulukilpailussa, nimittäin siihen, kuinka hän päätyi esittämään Abban superhitin Winner Takes It All.

Laulaja paljasti, että hänellä oli koko vetoa edeltäneen viikon huono fiilis tulevasta esityksestä.

– Sen piti olla discoversio, eikä se jotenkin tuntunut toimivan, Aalto aloittaa.

Hänen piti esittää Abban hittikappale discoversiona ja sitä versiota harjoiteltiinkin koko viikon ajan. Esitys oli määrä esittää ohjelman kahdeksannessa live-lähetyksessä lauantai-iltana, 26. marraskuuta.

Jos video ei näy, katso se tästä linkistä.

– Sitten perjantaina oli treenit, missä Sharon oli paikalla. Heti ekojen treenien jälkeen Sharon sanoi, että ihan kamala. Sitten Sharon sanoi, että minä olen pomo, muutetaan tämä, Aalto paljasti saaden yleisön hurraamaan.

Niinpä kappale muutettiin nopeasti kokonaan uuteen uskoon. Saara esitti sen lopulta flyygeliä soittaen ja laulaen herkästi.

– Monta kertaa Sharon pelasti tilanteen, Aalto huokaisi DTM-klubin lavalla.

– Sain perjantain ja lauantain välisenä yönä taustanauhan. Kannattiko? Joo! Koska se oli yksi ihanimmista esityksistä, hän lisää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?