Saara Aallon odotettu keikka kuihtui kasaan – esitti vain 2 kappaletta, syynä kova flunssa: ”Älkää laittako Youtubeen” - Viihde - Ilta-Sanomat

Saara Aallon odotettu keikka kuihtui kasaan – esitti vain 2 kappaletta, syynä kova flunssa: ”Älkää laittako Youtubeen”

Saara Aalto saapui fanien eteen pahassa flunssassa. Tähti sinnitteli lavalla hieman yli tunnin ja veti yleisölle kaksi kappaletta.

20.12.2016 23:17 | Päivitetty 21.12.2016 7:38

Laulaja Saara Aalto saapui faniensa iloksi tiistai-iltana DTM-yökerhoon vetämään pikaisen keikan. Tilaisuuden juonsi Sub-kanavan Kristoffer Ignatius.

Aalto kiitti tilaisuudessa hieman flunssasta käheällä äänellä onnellisena kaikkia paikalle saapuneita faneja. Aalto kertoi sosiaalisessa mediassa sunnuntaina, että on ollut vuoteenomana pahan flunssan takia.

– Olin monta kertaa lähellä luovuttaa X Factorissa, mutta onneksi en luovuttanut, Aalto sanoi hurraavalle yleisömerelle klubilla.

Yleisö odotti Aallon esiintyvän itsekin klubilla järjestetyssä kilpailussa, mutta sen sijaan yleisölle soitettiin X Factor -kappaleita nauhalta, Saaran ja juontajan jutellessa taustalla X Factor -taipaleesta. Aallon äänestä kuuli, että hän oli tilaisuuden aikaan selvästi flunssainen.

Myös Aallon puoliso Meri oli keikalla pahasti sairas. Meri pysytteli lavan takana kipeän olonsa takia.

Vasta hieman yli tunnin kestäneen lavalla olon jälkeen käheä-ääninen Aalto lupautui laulamaan odottaville faneille.

– Saatan kuulostaa varikselta. Älkää laittako tätä Youtubeen, Aalto sanoi lavalla.

Sen jälkeen Aalto esitti It’s Oh So Quiet -kappaleen, jonka hän esitti X Factorissa kahteen kertaan. Tämän lisäksi hän esitti Mariah Careyn tunnetun joululaulun All I Want For Christmas Is You.

Aalto pahoitteli äänensä käheyttä ilmiselvästi pahoillaan.

– Hartwall-areenalla vedän sitten paremmalla äänellä, hän vakuutti.

Vastasi fanien kysymyksiin

Aalto vastasi lavalla muutamiin fanien kysymyksiin. Eräs fani kysyi, mistä Saara sai rohkeutta lähteä mukaan brittien X Factoriin.

– Olen aina ollut sellainen heittäytyjä. Nautin niistä jutuista, niistä oppii niin paljon. Jotenkin oli sellainen olo, että nyt täytyy tapahtua jotain. Ja sitten Meri sanoi, että oletko ikinä harkinnut X Factoria, Aalto vastasi fanille.

Brittien X Factorin 13. kaudella toiseksi tullut suomalaislaulaja paljasti aiemmin tänään tiedotustilaisuudessa tulevaisuudensuunnitelmansa. Aalto aikoo esiintyä Helsingissä Hartwall-areenalla ensi huhtikuussa. Liput tulevat myyntiin huomenna. Lisäksi hän on sopinut kaksi levytyssopimusta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?