Suomeen saapunut Saara Aalto ei tiedä, mitä tekee jouluna – tulevaisuus hämärän peitossa: ”Muutama tunti aikaa selvittää kaikki” - Viihde - Ilta-Sanomat

Suomeen saapunut Saara Aalto ei tiedä, mitä tekee jouluna – tulevaisuus hämärän peitossa: ”Muutama tunti aikaa selvittää kaikki”

X Factorissa toiseksi sijoittunut Saara Aalto saapui tiistaina Suomeen juhlistamaan menestystään kisassa. Jo lentokentällä häntä oli vastassa suuri joukko faneja.

Saara Aalto saapui iloisena Suomeen.­

20.12.2016 13:37

Laulaja Saara Aalto sijoittui kaksi viikkoa sitten sunnuntaina Britannian X Factorin toiselle sijalle. Viime viikon lopulla Sony Music -levy-yhtiö lähetti salaperäisen tiedotteen, jossa kerrottiin Aallon järjestävän tiedotustilaisuuden tiistaina kello 16.

Aalto saapui Helsinki-Vantaan lentokentälle tiistaina. Paikalle oli kerääntynyt jo hyvissä ajoin ennakkoon joukko Saaran innokkaimpia faneja sekä muita uteliaita. Kentällä Saaraa oli vastassa luonnollisesti myös iso joukko median edustajia.

Saara Aalto saapui terminaaliin noin kello 12.50, eli parikymmentä minuuttia ilmoitetun ajan jälkeen. Hänet ympäröivät heti fanit sekä media, ja Saara ehtikin vastailla hetken ajan ISTV:n toimittajan ja muun median kysymyksiin.

Aallon harteille laskettiin Suomen lippu, ja iloinen laulaja vaikutti hyväntuuliselta siitä huolimatta, että sairasti koko viikonlopun ja alkuviikon pahaa flunssaa.

– Hyvät tunnelmat, ihanaa olla Suomessa. Olo on parempi kuin eilen, eilen olin epätoivoinen, Saara nauroi.

– Nyt on nuhainen olo, mutta ihan ok. Illan esiintymisen suhteen toivon sellaista ihmettä – vaikka en oikeastaan tiedä, mitä tapahtuu. Katsotaan mitä käy, Saara totesi viitaten illan DTM-yökerhon esiintymiseensä.

Saara kertoi myös, ettei vielä edes tiedä, kuinka viettää joulua.

– En ole ehtinyt niin pitkälle vielä, on ollut vähän kiirettä. Lepoa odotan joululta eniten.

Saaran mukana kentälle saapui brittiläisen The Sun -lehden toimittaja Lucy Jones. Lisäksi mukana oli kuvausryhmä, jonka syytä Saara ei paljastanut.

– The Sun -lehden toimittaja on tekemässä isoa juttua tästä päivästä. Jännää, että heitä kiinnostaa niin paljon tämä. Hän lentää huomenna takaisin. Kerrotaan kameraryhmästä sitten vähän myöhemmin.

Toimittajat kyselivät Saaralta myös siitä, kuinka kauan hän tulee viettämään Suomessa, ja mitä iltapäivän tiedotustilaisuudessa paljastetaan. Saara vaikutti olevan itsekin vielä melko pihalla lähitulevaisuudestaan.

– Minulla on muutama tunti aikaa vielä selvittää kaikki asiat. En tiedä kuinka kauan saan olla Suomessa.

Aalto kertoi lisäksi oppineensa X Factor -taipaleensa aikana paljon.

– Ihan hirveästi, tästä voisi kirjoittaa kirjan. Ehkä se on tärkein opetus, että uskaltaa olla vielä rohkeammin oma itsensä. Kaikki kilpailijat olivat innoissaan siitä, millainen olen, niin se oli paras opetus, että voi olla oma itsensä.

– Eniten unelmoin siitä, että kaikki menisi hyvin, Saara totesi lopuksi ennen kuin siirtyi tervehtimään fanejaan, ottamaan heidän kanssaan yhteiskuvia sekä kirjoittamaan nimikirjoituksia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?