Mikael Gabriel ja JVG jakavat ruokakasseja vähävaraisille: ”Haluamme muistuttaa, että hyvääkin on” - Viihde - Ilta-Sanomat

Mikael Gabriel ja JVG jakavat ruokakasseja vähävaraisille: ”Haluamme muistuttaa, että hyvääkin on”

Mikael Gabriel ja JVG toistavat viime vuoden sydämellisen tempauksensa. He jakavat aatonaattona 300 ruokakassia Malmilla.

20.12.2016 10:43 | Päivitetty 20.12.2016 11:01

”Jos tiedätte jonkun, jolle tämä apu on tarpeellista, kertokaa hänelle, että tulee Malmille perjantaina 23.12”, Mikael Gabriel kirjoittaa Facebook-sivuillaan.

Mikael Gabriel, Harri Blomerus, Valari Malmivice, Aki Riihilahti, Ville Galle ja Jare Brand ilahduttavat aatonaattona vähävaraisia. He jakoivat Facebookissa yhteisilmoituksen hyväntekeväisyystempauksestaan. Ruuan lisäksi luvassa on palloja, vaatteita ja kuulokkeita.

”23. 12. Päivä, jonka haluaisin muuttuvan myös kiitoksen ja antamisen päiväksi, nyt jo toista vuotta ja perinteeksi muodostuva, joulumielen kohotus ja lahjojen jako Malmilla...Tänään kun taas tapahtuu ja maailma palaa, halusin muistuttaa, että hyvääkin on. Älkää antako kenenkään pilata jouluanne! Nähdään siellä, jutellaan, ja toivotetaan hyvät joulut toisillemme.”

Viime vuonna Mikael Gabriel ja JVG sekä SMC Lähiörotat keräsivät kasan ruokaa ja tuotteita ja jakoivat yhdessä lahjat niitä tarvitseville niin ikään Malmilla. Reilussa puolessa tunnissa 200 ruokakassia ja tuotepakettia oli jaettu ja kaikki niitä jonottaneet saivat jouluruoat ja lahjat.

Katso video viime vuoden tapahtumasta!

Tykkää Ilta-Sanomista Facebookissa täältä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?