Kurvikas venäläismalli Anastasia, 22, pitää itseään Kim Kardashiania kauniimpana – väittää uhkeiden muotojensa olevan täysin luomut - Viihde - Ilta-Sanomat

Kurvikas venäläismalli Anastasia, 22, pitää itseään Kim Kardashiania kauniimpana – väittää uhkeiden muotojensa olevan täysin luomut

Venäläinen malli Anastasia Kvitko uskoo nousevansa vielä Kim Kardashiania suuremmaksi tähdeksi.

20.12.2016 9:49

22-vuotias venäläinen, Kaliningradista kotoisin oleva mallikaunotar on tunnettu lähinnä uhkeista muodoistaan ja tiimalasivartalostaan. Anastasia Kvitko asuu hänestä kirjoittavan Daily Mailin mukaan nykyään Floridassa Miamissa.

Kvitko uskoo myös vakaasti, että hänestä tulee vartalonsa ansiosta tunnetumpi kuin tosi-tv-tähti ja povipommi Kim Kardashianista. Kvitko on kommentoinut Kardashianin ulkomuotoa kritisoivaan sävyyn.

– Pidän Kim Kardashianista, mutta en niinkään siitä, että minua verrataan häneen – hän on kaukana takanani, Kvitko on kommentoinut.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kvitko pitää siis itseään Kardashiania ”paljon paremman näköisenä” ja kertoo oman vartalonsa olevan täysin luonnollinen ja luotu kovalla työllä kuntosalilla.

– Minun vartaloni on sporttinen, lantiolihakseni ovat treenatut, takamukseni on kaikkein kaunein eikä kasvoilleni ole tehty mitään kauneusleikkauksia, Kvitko vakuuttaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hän kuittaa Kim Kardashianin vartalon ytimekkäästi.

– Kaikki tietävät, mitä hän teki takapuolelleen.

Kvitkolla on Instagramissa yli viisi miljoonaa seuraajaa, ja hän hehkuttaa suosionsa kasvavan päivä päivältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kvitko väittää saaneensa pakit lukuisista mallitoimistoista siksi, että oli toimistojen mielestä liian lihava. Tämän jälkeen kaunotar päätti tehdä kurvikkaasta vartalostaan tavaramerkkinsä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hän on myös kertonut pitävänsä naisista, joilla on brasilialaistyylinen vartalo – kuten esimerkiksi jo mainitulla Kardashianilla, Beyoncélla ja Nicki Minajilla.

– En pidä liian laihoista tytöistä, Kvitko linjaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?