Suosittu talk show -juontaja löysi pimentoon jääneen mallikuvan Nicole Kidmanista 14-vuotiaana – video kerää nopeasti suosiota - Viihde - Ilta-Sanomat

Suosittu talk show -juontaja löysi pimentoon jääneen mallikuvan Nicole Kidmanista 14-vuotiaana – video kerää nopeasti suosiota

Oscar-palkittu näyttelijä Nicole Kidman poseerasi Dolly-lehden mallikuvissa ollessaan vasta 14-vuotias.

19.12.2016 20:49

Näyttelijätähti ja elokuvaohjaaja Nicole Kidman, 49, joutui kohtaamaan murrosikäisen itsensä silmästä silmään BBC:n suositussa tv-show’ssa, kun juontaja Graham Norton esitteli hänelle televisiossa 80-luvun alussa otettuja mallikuvia. Aiheesta uutisoi Suomessa ensin The Voice.

Mallikuvat oli otettu Dolly-lehden artikkelia varten. Kidman kertoo The Graham Norton Show’n lähetyksessä, että hän värjäsi hiuksensa kuvauksia varten. Hän myös kehaisee päässeensä kansikuvaan asti.

– Kaikki aina luulivat, että se on oikeasti noin punainen, mutta ei, minä värjäsin sen punaiseksi, Kidman sanoo iloinen pilke silmäkulmassaan.

Juontaja ivaa Kidmanin 80-luvun muodin mukaisia vaatteita urakalla.

– Onpas upea, kiiltävä takki, Norton villitsee nauravaa yleisöä.

– Voi luoja, sinä olet brutaali, Kidman huokaisee.

Kidmanilla on mallikuvissa jaloissaan kirkkaanpunaiset nahkabuutsit. Tähti heiluttelee sääriään kuvissa reteästi. Norton matkii poseerausta lähetyksessä kohottaen oman jalkansa ilmaan, saaden Kidmanin itsensäkin repeämään nauruun.

Nicole Kidman poseerasi upeassa muotiluomuksessa Lion-elokuvan ensi-illassa.­

Nykyään Kidman on yksi maailman parhaiten tienaavia ja menestyneimpiä näyttelijätähtiä. Hän voitti parhaan naispääosan Oscar-palkinnon roolistaan elokuvassa Tunnit (2002). Kidman näyttelee mukana tänä vuonna ensi-iltaan tulleessa elokuvassa Lion. Samassa elokuvassa näyttelee myös Dev Patel, joka osallistui myös Graham Norton Show’n lähetykseen Kidmanin kanssa.

Katso pätkä jaksosta alla näkyvältä Youtube-videolta. Video on kerännyt vain parissa päivässä lähes 500 000 katselukertaa.

Jos video ei näy laitteellasi, voit katsoa sen tästä linkistä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?