Erika Vikman IL:lle suhteestaan Dannyyn – seurustelua takana yli vuosi: ”Aluksi pelotti, mitä muut ajattelevat” - Viihde - Ilta-Sanomat

Erika Vikman IL:lle suhteestaan Dannyyn – seurustelua takana yli vuosi: ”Aluksi pelotti, mitä muut ajattelevat”

Dannyn ja Erika Vikmanin yhteydenpito alkoi, kun Danny antoi käyntikorttinsa Tangomarkkinoilla 2015.

19.12.2016 8:20

Musiikkineuvos Danny, 74, vahvisti viikonlopun Ilta-Sanomissa, että pitkään spekuloitu suhde tangokuningatar Erika Vikmaniin, 23, on totta.

– Viihdymme hyvin yhdessä. Ja kyllä, suhde on olemassa, Danny kertoi Ilta-Sanomille.

Erika Vikman puolestaan kertoi viikonlopun ISTV:n Tainola Show’ssa (haastattelu nähtävissä yllä) ylistäviä sanoja suomalaisen viihdemaailman legendasta.

– Hän on vahva ihminen ja selkeästi ensimmäinen loistavaa uraa tehnyt viihdetähit, joka on valmis jakamaan tietouttaan ja maamme populäärimusiikin historiaa muiden kanssa, Erika kuvaili.

– Dannyn kautta minulle avautui uusi maailma Suomen viihteeseen.

Dannyn mukaan pari tutustui toisiinsa puolitoista vuotta sitten. Maanantaina Erika Vikman kertoo Iltalehden haastattelussa, että Danny antoi hänelle käyntikorttinsa Tangomarkkinoilla 2015 ja sen jälkeen yhteydenpito alkoi.

Ensin kanssakäyminen oli ammatillista, mutta hiljalleen suhde syveni romanttiseksi. Erikan mukaan seurustelua on kestänyt yli vuoden.

– Aluksi ajattelin, että ei tästä voi tulla mitään, yhtälö on mahdoton. Pelotti, mitä muut ajattelevat, olemme niin eri elämänvaiheissa. Päivä kerrallaan kaikki kuitenkin eteni, meillä oli omat työkiireemme ja menomme, mutta yhdessäolo oli aina luontevaa ja tuntui oikealta, kun yhteistä aikaa oli ja on. Olen onnellinen, että uskalsin lähteä tähän suhteeseen, Erika Vikman kertoi Iltalehdelle.

Pari piti suhdettaan salassa pitkään. Siihen oli selvät syyt, sillä molemmat tiedostivat ikäeronsa nousevan yhteiskunnassa puheenaiheeksi.

– Kunnioitin Dannyn parhaaksi katsomaa aikaa puhua asiasta. Suhteen salailulla oli tarkoitus suojella toisiamme ja toisaalta antaa suhteen kehittyä ja muotoutua. Tarvitsimme aikaa. Välillä oli hetkiä syksyllä, kun tilanne kävi tukalaksi, teki mieli puhua avoimesti ja myöntää seurustelu, Erika sanoo IL:ssä.

ISTV:n Tainola Show’ssa Erika kertoi, että syksyllä parista julkaistut salakuvat olivat järkytys.

– Yhtäkkinen negatiivinen julkisuus oli kova pala. Alussa oli nostetta ja sitten ryhdyttiin tekemään toisenlaisia juttuja, Erika sanoi viitaten lehtijuttuun, jossa vihjattiin hänen ja musiikkineuvos Dannyn suhteeseen.

– Niiden artikkeleiden jälkeen ajattelin, että oliko tämä nyt tässä, vihaavatko kaikki minua. Ei puhuttu kuin Rodoksen-matkasta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?