Timo Harakan vaalipäällikkö on tv:stä tuttu punapäinen kaunotar – kommentoi MTV:lle: ”Mallin työt olivat hyvä tapa saada lisätienestiä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Timo Harakan vaalipäällikkö on tv:stä tuttu punapäinen kaunotar – kommentoi MTV:lle: ”Mallin työt olivat hyvä tapa saada lisätienestiä”

Kansanedustaja Timo Harakan vaalipäällikkö Maria Rytkönen osallistui Huippumalli haussa -ohjelmaan vuonna 2008.

Maria Rytkönen osallistui Huippumalli haussa -ohjelmaan vuonna 2008.­

18.12.2016 20:26 | Päivitetty 27.12.2016 10:50

Sdp:n puheenjohtajaksi pyrkivän kansanedustajan Timo Harakan, 53, vaalipäällikkö on yllättäen tv:stä tuttu. Punahiuksinen mallikaunotar Maria Rytkönen, 28, osallistui suositun Huippumalli haussa -malliohjelman ensimmäiselle tuotantokaudelle vuonna 2008. Rytkösen mallitaustasta uutisoi ensimmäisenä MTV.

Rytkönen sijoittui mallikilpailussa lopulta kolmen parhaan joukkoon. Koko kauden voitti tuolloin Ani Alitalo. Ohjelmaa esitettiin Neloskanavalla ja sitä juonsi Anne Kukkohovi.

Kuvat Maria Rytkösestä Huippumalli haussa -ohjelmasta vuodelta 2008. Rytkönen oli tuolloin 20-vuotias.­

Rytkönen tippui kisasta ensimmäisenä, mutta kertoi MTV:lle tehneensä tv-kuvausten jälkeen jonkin verran mallintöitä opintojensa ohella.­

Rytkönen teki tuon jälkeen opintovuosiensa aikana vielä töitä mallina. Hän kommentoi mallitaustaansa ja tv-ohjelmaan osallistumista MTV:lle aiemmin tällä viikolla.

– Etsin hieman itseäni silloin. Huippis oli hauska kokeilu. Muistelen sitä aikaa todella lämmöllä, Rytkönen sanoi.

– Opiskelujen aikana mallin työt olivat hyvä tapa saada lisätienestiä. ”Eläkkeelle jäännin” jälkeen olen tehnyt mallin töitä pääasiassa suomalaisille merkeille ja eettisekologisille vaatemerkeille, hän sanoi myös.

Rytkönen kirjoittaa Lily-sivuilla henkilökohtaista blogia ja lisäksi hän valottaa elämäänsä esimerkiksi kuvapalvelu Instagramissa. Hän jakoi Instagramissa muutama viikkoa sitten kuvan, jossa on mallikuvauksissa.

– Pitkästä aikaa kameran edessä, on Rytkönen kirjoittanut kuvatekstiin.

Kuvan voi katsoa myös täältä.

Sosiaalisessa mediassa toimimisen lisäksi Rytkönen ylläpitää myös kotisivua, jossa julkaisee poliittisesti kantaaottavia kirjoituksia.

Sdp:llä on ollut haasteita erityisesti nuorten äänestäjien tavoittamisessa. Timo Harakka sanoi viime torstaina, että vain murto-osa alle 50-vuotiaista suomalaisista äänestää Sdp:tä.

– Alle 50-vuotiaista vain 7,5 prosenttia kannattaa Sdp:tä ja vain 14 prosenttia suomalaisista pitää sosialidemokraatteja ”yhteiskuntaa uudistavana voimana.”, Timo Harakka sanoi torstaina avattuaan kampanjansa.

Päivitys 27.12. kello 10:47: Korjattu otsikon aikamuoto ja Rytkösen sijoittuminen Huippumalli haussa -ohjelmassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?