25 vuoden liitto ohi: Jalkapallolegenda hylkäsi vaimonsa – rakastui 22 vuotta nuorempaan tummaan kaunottareen: ”Haluaa elää täysillä” - Viihde - Ilta-Sanomat

25 vuoden liitto ohi: Jalkapallolegenda hylkäsi vaimonsa – rakastui 22 vuotta nuorempaan tummaan kaunottareen: ”Haluaa elää täysillä”

Jalkapallolegenda David Ginola jätti vaimonsa ja rakastui mallikaunottareen.

Futistähti David Ginola ja Coraline Ginola ovat lehtitietojen mukaan eronneet.­

18.12.2016 18:15

Tottenham Hotspurissa ja Newcastlessa pelannut ranskalainen jalkapallolegenda David Ginola on lehtitietojen mukaan jättänyt vaimonsa 25 vuoden avioliiton jälkeen.

Daily Mailin mukaan 49-vuotias Ginola on ihastunut päätä pahkaa 27-vuotiaaseen ranskalaismalliin Maeva Denat’iin. Brittilehden mukaan Ginola on sanonut haastatteluissa yrittävänsä elää elämäänsä täysillä sen jälkeen, kun sai toukokuussa sydänkohtauksen.

Maeva yritti tiettävästi mennä jo tuolloin sairaalaan tapaamaan jalkapallotähteä, josta vaimo Coraline, 48, loukkaantui pahanpäiväisesti.

Kuvassa ranskalainen mallikaunotar Maeva Denat.

Esimerkiksi The Sun on jo julkaissut salaa otettuja yhteiskuvia onnellisen oloisesta pariskunnasta. Lähteet kertovat, että molemmat ovat toisiinsa yhtä lailla todella ihastuneita.

– Ainut ikävä puoli jutussa on Coraline, joka on luonnollisesti aivan murskana tapahtuneesta. Huvittavaa on se, että Maeva näyttää aivan samalta kuin Coraline 90-luvulla, yhteinen ystävä kommentoi The Sunille.

Kuvassa David ja Coraline Ginola vuonna 2013.­

Coraline on lehtien tietojen mukaan alkanut taas käyttää tyttönimeään Ginolan nimen sijaan. David Ginola ja Coraline Delpin menivät naimisiin vuonna 1991. Heillä on yhdessä kaksi lasta, Andrea ja Carla. Ginolalla on lisäksi avioliittonsa ulkopuolinen Joy-tytär, joka on nykyään 23-vuotias.

Ginola nousi maailmanmaineeseen Paris Saint-Germainin vasempana laiturina 1990-luvun alussa. Sen jälkeen hän pelasi ensin Newcastlessa ja sen jälkeen vuosina 1997–2000 Tottenhamissa. Tottenhamin jälkeen Ginola pelasi Aston Villassa ja Evertonissa.

Ginola on tehnyt viime vuosina töitä myös mallina ja hän on esiintynyt useissa mainoksissa Ranskassa.

David Ginola pelasi Tottenhamissa vuosina 1997–2000.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?