Ylen juontaja kertoo saamistaan tappouhkauksista: ”Nää tyypit haluavat saada mut ja monet muut naiset epäilemään omaa arvoamme” - Viihde - Ilta-Sanomat

Ylen juontaja kertoo saamistaan tappouhkauksista: ”Nää tyypit haluavat saada mut ja monet muut naiset epäilemään omaa arvoamme”

Poikelus ja Hätönen -ohjelma kuuluu YleX:llä iltapäivisin.

18.12.2016 14:22

YleX:n juontaja Alma Hätönen kertoo Instagramissa, että hän on saanut työnsä takia jopa tappouhkauksia.

– Kolme viikkoa sitten sain useita tappouhkauksia sekä suoria kehotuksia “päästää huora päiviltään”, Hätönen kirjoittaa.

– Tänään sain nämä viestit, jotka on murto-osa niistä, joita vastaanotan sen takia, et olen nainen julkisessa ammatissa. Se viha ja arvostelu mitä työni puolesta saan, on useimmiten sidottu mun naiseuteen. Se on pelkästään väärin. Nää tyypit haluavat saada mut ja monet muut naiset epäilemään meidän omaa arvoamme, ammattitaitoamme ja älykkyyttämme.

Hätönen päätti kertoa asiasta julkisesti, sillä hän ei halua, että ihmiset taipuvat vihaviestien edessä.

– Valitettavasti nää tyypit myös haluaa saada meidät pelkäämään, joten teille, jotka kelaatte siellä kirjoittavanne mulle vielä jotain tollasta paskaa, voin kertoo, et jokainen niistä viesteistä lähtee eteenpäin, juontaja lupaa.

Alman päivityksen voi käydä katsomassa tästä.

Hätösen saamat viestit suututtivat myös juontajan seuraajat.

– Nykyään luullaan, että netissä voi tehdä ja sanoa mitä vain. Ei kukaan terve ja itsevarma ihminen lähettele toisille tommosia viestejä, eräs kirjoitti.

– Vaikuttaapas kauhean älykkäältä ja kypsältä tää huutelija, toinen totesi.

– Oot rohkea kun nostit tän tänne esiin, oikea ratkaisu, kolmas komppasi.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?