Blac Chyna jätti Rob Kardashianin vain kuukausi vauvan syntymän jälkeen – ”En tiennyt olevani vain pieni osa hänen suunnitelmaansa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Blac Chyna jätti Rob Kardashianin vain kuukausi vauvan syntymän jälkeen – ”En tiennyt olevani vain pieni osa hänen suunnitelmaansa”

Rob Kardashian kertoo Blac Chynan jättäneen hänet.

Rob väittää, että Chyna yritti vain hyötyä hänestä.­

18.12.2016 8:52

Rob Kardashian julkaisi somessa videoita, joissa näkyy vain tyhjiä huoneita.

Robin mukaan huoneet olivat vain hetki sitten täysin sisustettuja noin kuukauden ikäiselle Dream Reneelle ja Blac Chynan ja tämän ex-miehen Tygan pojalle Kingille.

Viihdesivusto TMZ kertoo, että Chynan Instagram-tili hakkeroitiin lauantaina ja sitä kautta paljastui, että Chyna aikoi jättää Robin heti, kun hän olisi hyötynyt tarpeeksi Kardashianien nimestä ja tuotemerkistä.

Rob julkaisi tunteikkaan viestin Instagramissa:

– Rakastin kaikkea tässä naisessa ja rakastin kaikkea, minkä hän toi mukanaan. Todella rakastin. Annoin hänelle kaiken, minkä omistin. En tiennyt olevani vain pieni osa hänen suunnitelmaansa. Uskoin todella, että hänkin rakasti minua samalla tavalla, kuin minä häntä. Olen aivan rikki, eikä mikään ole koskaan tuntunut tältä.

Kuva, jonka Rob Kardashian (@robarthurkardashian) julkaisi 17. 12ta 2016 klo 19.56 PST

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Chyna vastasi Robille omalla Instagram-sivullaan:

– En ole tehnyt mitään muuta, kuin auttanut ja rakastanut häntä aivan alusta asti. Minulla meni hyvin ennen kuin tapasin hänet. Autoin hänet ulos Khloen kämpästä, autoin häntä karistamaan kaiken sen v***n painon harteiltaan, ettei hän uskaltanut tehdä mitään itse. Rob kerjäsi tätä.

Chyna lisäsi, että Rob saisi kyllä tulla tapaamaan Dream-tyttöä, mutta mies ei ole tehnyt elettäkään siihen suuntaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?