Villejä huhuja Saara Aallon suunnitelmista – kirjoittaa omat biisinsä, uuden levyn menestys ratkaisee kaiken: ”Hän ei ole kenenkään ohjailtavissa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Villejä huhuja Saara Aallon suunnitelmista – kirjoittaa omat biisinsä, uuden levyn menestys ratkaisee kaiken: ”Hän ei ole kenenkään ohjailtavissa”

Saara Aallon uskotaan suuntaavan heti ensi vuoden alussa levytysstudioon.

17.12.2016 11:07

X Factorissa upeasti toiseksi sijoittuneen Saara Aallon ympärillä on pyörinyt viime päivät melkoinen huhumylly. Brittilehdet ovat uutisoineet Aallon neuvotelleen levytyssopimuksesta useiden suurten levy-yhtiöiden kanssa. Laulaja itse on ollut vaitonainen tulevaisuudensuunnitelmistaan.

Torstaina huhut saivat kuitenkin lisää tuulta alleen, sillä Sony Music lähetti medialle kutsun Aallon ensi tiistaina järjestämään tiedotustilaisuuteen.

Aalto kertoo tiistaina klo 16 hotelli Kämpissä pidettävässä tilaisuudessa mitä hän aikoo tehdä nyt X Factor -kisan loputtua.

Digital Spy -sivusto kertoo saamiensa tietojen mukaan Aallon suuntaavan levytysstudioon heti alkuvuodesta. Sivuston haastattelemien Aallon läheisten mukaan hänelle sopivan levy-yhtiön löytäminen on ollut suomalaislaulajalle erityisen tärkeää, sillä seuraava levy merkitsee Aallon uralle paljon.

Saara Aalto kuvattuna Lontoossa julkkisgaalassa keskiviikkona.­

Aalto on kertonut itse haastatteluissa osallistuneensa X Factoriin saadakseen apua kansainvälisen uran luomisessa. Digital Spyn haastattelemien lähteiden kertoman perusteella laulajaan kohdistuu suuria paineita, koska jos levy ei menesty, ei Aalto välttämättä tee lopullista läpimurtoa Britanniassa. Aalto ja hänen kihlattunsa Meri Sopanen ovat kertoneet muuttavansa Britanniaan, jotta Aalto voi keskittyä täysillä uraansa.

Kilpailun voittanut Matt Terry kertoi jo aikaisemmin tällä viikolla tehneensä sopimuksen Sonyn omistaman RCA Recordsin kanssa.

– Saaran on varmistettava, että hän tekee oikean ratkaisun. Hän on julkaissut useita levyjä, mutta tämä on hänen ensimmäinen suuri levytyssopimuksensa, sivustolle kerrotaan.

Digital Spyn tietojen mukaan Saara Aalto aikoo jatkossakin kirjoittaa omat kappaleensa.­

Lähteiden mukaan Aalto aikoo kirjoittaa kappaleensa itse ja hänen tavoitteenaan on tehdä Sian, Kate Bushin ja Lady Gagan tyylistä musiikkia.

– Hänellä on vahvoja ideoita musiikin varalle. Hän ei ole kenenkään ohjailtavissa, vaan hän on oikea artisti. Imago on hänelle hyvin tärkeää. Hän kirjoittaa omat kappaleensa, lähipiiri paljastaa Aallon tulevasta levystä.

Brittilehdet uutisoivat Aallon saaneen jo ensimmäisen keikkansa Britanniasta. Hän esiintyy Lontoon tunnetulla G-A-Y -klubilla 7.1. X Factor -konserttikiertue pyörähtää käyntiin helmikuun lopussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?