Danny, 74, myöntää suhteen tangokuningatar Erikan, 23, kanssa – ”Viihdymme hyvin yhdessä”

Viihteen konkari, musiikkineuvos Ilkka Lipsanen sanoo viihtyvänsä hyvin iloisen ja energisen Erika Vikmanin kanssa.– Suhde on olemassa, Danny myöntää viitaten Erika Vikmanin ISTV:n Tainola Show -haastatteluun.

17.12.2016 5:15

Musiikkineuvos Danny vastaa puhelimeen Kuhmossa, jossa on ollut keikalla Finnhittien Kuninkaat -kiertueella. Danny naurahtaa, että on onnekseen saanut olla julkisuudessa melko rauhassa, koska kollegat Tapani Kansa ja Frederik ovat huolehtineet tahoillaan keikkojen pr-työstä.

Frederik ja Kansa ovat riidelleet niin blogeissaan kuin lehtien palstoilla. Molemmat ovat haukkuneet muun muassa toisiaan ja työmoraaliaan.

– Tapsan blogikirjoituksesta lähti jälleen huhu Erikan ja minun läheisistä väleistä. Huhu on vain voimistunut, ja nyt vielä toinen pr-mieheni Frederik vahvistaa asiaa puheillaan, Danny velmuilee.

Rääväsuuna tunnettu Frederik onkin lavoilla sanonut:

– Minulla on on neljä kissaa, mutta Dannyn kotona käy ajoittain kissa nimeltä Erika.

Frederik vihjaa näin suoraan, että Dannylla, 74, ja Tangokuningatar Erika Vikmanilla, 23, olisi suhde.

– Pojat ovat pitäneet hyvän huolen keikkojemme mainostamisesta. Toisaalta Erika on ollut vain neljällä keikalla mukana, joten Tapsa ja Reetu eivät voi kaikkea tietää, Danny naurahtaa.

  • Alla olevalla videolla Erika Vikman vieraana Tainola Show’ssa.

Sympaattinen laulaja alkaa mietiskellä, kun tulee puhe Erikasta. Sitten mies räväyttää:

– Olemme tunteneet Erikan kanssa puolentoista vuoden ajan. Hän on iloinen, energinen ja kyvykäs artisti. Viihdymme hyvin yhdessä. Ja kyllä, suhde on olemassa, Danny tunnustaa.

Lue viikonvaihteen Ilta-Sanomista, mitä Danny kertoo hänen ja Erikan suhteesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?