Miss Suomelta aurinkoinen bikinikuva – ruotii elämänsä hulluinta vuotta: ”Oon maailman onnellisin likka” - Viihde - Ilta-Sanomat

Miss Suomelta aurinkoinen bikinikuva – ruotii elämänsä hulluinta vuotta: ”Oon maailman onnellisin likka”

Shirly Karvinen pohtii julkaisemansa kuvan yhteydessä sitä, miten paljon asiat ovat muuttuneet vuodessa.

Shirly Karvisen elämä on muuttunut paljon viimeisen vuoden aikana. Missi on kuitenkin onnellinen muutoksista.­

16.12.2016 17:59

Miss Suomi Shirly Karvinen, 23, julkaisi Instagram-tilillään aurinkoisen bikinikuvan.

Kuvassa Karvinen poseeraa joogamaisessa asennossa yllään vaaleanpunaiset bikinit. Rantatunnelmissa kuvassa oleva missi ei kuitenkaan ole tällä hetkellä etelän lämmössä, vaan kertoo kuvan olevan otettu aiemmin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Karvinen pohtii kuvatekstissä sitä, kuinka paljon hänen elämänsä on viimeisen vuoden aikana Miss Suomi -kisan myötä muuttunut. Ennen Miss Suomi voittoaan Karvinen työskenteli helsinkiläisessä yökerhossa.

– Kiireen keskellä sitä harvoin muistaa pysähtyä ja vaan nauttia hetkestä. Viimeinen vuosi on ollut hulluin ja tapahtumarikkain ikinä, Karvinen kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Karvinen erosi keväällä pitkästä parisuhteesta ja on hiljattain misseyden lisäksi löytänyt vierelleen myös uuden rakkaan. Hän ja televisiosta tuttu personal trainer Vertti Harjuniemi ovat julkaisseet suloisia yhteiskuvia.

– Oon maailman onnellisin likka tällä hetkellä ja kiitollinen, että asiat on mennyt just miten on mennyt, missikaunotar kiteyttää kuvatekstissä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Karvinen valmistautuu tällä hetkellä tammikuussa järjestettäviin Miss Universum -kilpailuihin. Hän on kertonut keskittyvänsä täysillä treenaamiseen ennen kilpailua. Karvisen tavoitteena on pudottaa kiloja ja kiinteyttä vartaloa.

– Missikisoissa ollaan hoikkia ja solakoita, eikä mikään saa hölskyä, Karvinen totesi aiemmin Ilta-Sanomille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?