Miljonääri-Janica sai viimein voittorahansa – keittiön sisustus uusiksi ja kilautuskaverille muhkea avustus musiikkiprojekteihin - Viihde - Ilta-Sanomat

Miljonääri-Janica sai viimein voittorahansa – keittiön sisustus uusiksi ja kilautuskaverille muhkea avustus musiikkiprojekteihin

Janica Halminen voitti Jaajo Linnonmaan luotsaaman Haluatko miljonääriksi? -kilpailun suurimman potin kuluneena syksynä.

16.12.2016 16:29

Suomalaisessa Haluatko miljonääriksi? -kilpailussa 60 000 euroa voittanut espoolainen Janica Halminen, 33, on vihdoin saanut palkintorahansa. Marraskuussa espoolainen Halminen vielä odotteli palkintopottiaan, mutta nyt odotus on päättynyt.

Halmisen mukaan odottavan aika ei kuitenkaan ole ollut pitkä.

– Ei ollut mitään vaikeuksia odottaa, ihan hyvä asia. Pystyi rauhassa miettimään, mitä sillä sitten rahalla tekee, Halminen kertoo puhelimitse.

Voittojakso kuvattiin jo loppukesällä ja voittojakso nähtiin lokakuun loppupuolella televisiossa.­

Jo ennen palkintorahojen vastaanottamista Halminen mainitsi sisustussuunnitelmistaan.

Nyt Halminen kertookin, että erityisesti keittiön sisustus on menossa uuteen uskoon: muutoksia keittiön sisustukseen tuovat uudet keittiön tuolit ja myös keittiön pöytäkin on lähdössä vaihtoon. Halmisen vastaanottamasta voitosta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Myös tv-taso ja uusi hylly ovat tulossa taloon.

– Nuo vanhat alkoivat olla jo sen verran romuja, että kaipaisivat uusintaa.

Halmisen täytyi kuitenkin odottaa aina ohjelman kauden loppuun voittopottiaan. Halminen kuitenkin painottaa, että asia oli tiedossa jo kuvauksissa. Haluatko miljonääriksi? -ohjelman kuluneen syksyn viimeinen jakso nähtiin 3. joulukuuta.

Ilta-Sanomat vieraili miljonäärivoittaja Janica Halmisen kotona marraskuussa.­

Halmisen voitto on Suomen Haluatko miljonääriksi? -ohjelman toiseksi suurin. Suomen historian suurimman miljonääripotin, 70000 euroa on voittanut vuonna 2002 vasta 18-vuotias teekkariopiskelija Markku Rikola.

Sisustushankintojen lisäksi Halminen kertoo, että rahankäyttöä on pohdittu melko tarkkaan.

– Suurin osa yritetään säästää, kun kuitenkin on toi pieni lapsi.

Halminen on myös muistanut lähipiiriään voittorahoilla. Esimerkiksi tiukassa paikassa kullan arvoiseksi osoittautunut ystävä Satu Hovi, jolle Halminen kilautti 60 000 euron kysymyksen kohdalla. Halmisen mukaan Satu oli ainut, kenellä oli mahdollisuuksia auttaa musiikkiaiheisessa kysymyksessä.

Nyt Sadulle, joka tiesi oboen antavan viritysäänen sinfoniaorkesterille, onkin ollut luvassa kiitos avusta.

Halminen kertoo, että ystävän bändi osallistui vastikään Bassoradion bändikisaan, jossa palkintona oli 2 000 euron arvosta riihikuivaa musiikkiprojekteihin. Kun voittoa ei tullut, Halminen kustansi ystävänsä bändille voittosummaa, 2 000 euroa vastaavalla avustusta projekteihin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?