Kuvankaunis suomalaisballerina Elina, 29, päästi arvostetun yhdysvaltalaislehden makuuhuoneeseensa – poseeraa sängyllä alusvaatteissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Kuvankaunis suomalaisballerina Elina, 29, päästi arvostetun yhdysvaltalaislehden makuuhuoneeseensa – poseeraa sängyllä alusvaatteissa

Menestyvä suomalaisballerina Elina Miettinen poseeraa Huffington Postin julkaisemassa, New Yorkissa asuvia ballerinoja esittelevässä kuvareportaasissa.

16.12.2016 12:47

Yhdysvalloissa uraa luova balettitanssija Elina Miettinen, 29, poseeraa yhdysvaltalaislehti Huffington Postin julkaisemassa artikkelissa, jossa New Yorkissa asuvat ballerinat ovat päästäneet lehden kuvaajan makuuhuoneisiinsa.

Huffington Postin arvostettu kuvaaja Damon Dahlen kuvasi ballerinasarjansa kuuden kuukauden aikana, ja lopputulos julkaistiin 15. joulukuuta. Miettinen poseeraa kuvasarjan omassa otoksessaan sensuellisti mustissa alusvaatteissa sängyllään maaten.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jutussa kerrotaan Miettisen asuvan yhden makuuhuoneen asunnossa Manhattanilla yhdessä aviomiehensä ja koiransa kanssa. Miettinen kuvailee kotiaan moderniksi, romanttiseksi ja hienostuneeksi.

– Harjoituksissa olen luonnollisesti hyvin keskittynyt siihen, mitä teen enkä oikeastaan juurikaan halua puhua ihmisille töissä tai treenien aikana, Miettinen kertoo lehdelle.

– Mutta töiden ulkopuolella olen täysin toisenlainen. Pidän ulkona käymisestä ja sosialisoimisesta. Ja makuuhuoneessa olen luonnollisesti hyvin rentoutunut ja vain oma itseni. Voin vihdoin todeta, että ok, tämä päivä on ohi. Voin ottaa rennosti ja mennä nukkumaan aviomieheni ja koirani kanssa. Ne ovat kaksi täysin erillistä asiaa.

Miettinen on päässyt myös koko jutun pääkuvaan. Liikkuvassa kuvassa vaalea ballerina pyörähtelee makuuhuoneensa ikkunan edessä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Venäjällä syntynyt Miettinen asuu niin ikään New Yorkissa ja tanssii American Ballet Theatressa. Miettinen muutti perheineen Suomeen 5-vuotiaana, ja Miettinen aloitti balettiharrastuksensa muutamaa vuotta myöhemmin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

19-vuotiaana Miettinen aloitti ammattilaisuransa liittyessään Suomen kansallisbaletin tanssijoihin. Vuonna 2008 Miettinen sai elämänsä tilaisuuden ja pääsi ensimmäisenä suomalaisena mukaan American Ballet Theatreen.

Ballerinauransa lisäksi Miettinen tekee myös mallin ja näyttelijän töitä.

Elina Miettinen kuvattuna vuona 2008 New Yorkissa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?