Jenkkiräppäri vaikeuksissa – pidätettiin ehdonalaisen loppupuolella aseen hallussapidosta - Viihde - Ilta-Sanomat

Jenkkiräppäri vaikeuksissa – pidätettiin ehdonalaisen loppupuolella aseen hallussapidosta

Shia LaBeouf on ajautunut sanasotaan Soulja Boyn kanssa.

Soulja Boy kärsi kahden vuoden ehdollista vankeusrangaistusta.­

16.12.2016 2:19

Yhdysvaltalaisartisti Soulja Boy on Billboardin mukaan pidätetty kotonaan Los Angelesissa torstaina.

Soulja Boy – ristimänimeltään DeAndre Cortez Way – on ollut kaksi vuotta ehdonalaisessa. Poliisi pysäytti räppärin seurueen auton tammikuussa 2014 ja löysi repsikalla istuneen Wayn istuimen alta ladatun aseen. Taiteilija väitti pistoolin kuuluneen naapurilleen, mutta sai kuin saikin syytteen ladatun aseen hallussapidosta. Chicagolaislähtöisen miehen hallusta löytyi myös marijuanaa.

TMZ:n mukaan herra Way olisi sopinut syytteet 18. joulukuuta 2014. Way tunnusti ladatun aseen hallussapidon, jotta huumausainerikokset jätettäisiin huomioimatta. Sopimuksen tulos oli kahden vuoden ehdollinen vankeusrangaistus ja 170 tunnin yhdyskuntapalvelu. Ase päätyi valtiolle.

Vain muutamaa päivää ennen ehdollisen rangaistuksen päättymistä sanataiteilija kuitenkin narahti siis uudestaan. TMZ:n mukaan 26-vuotias räppäri olisi pidätetty hänen uhkailtuaan ihmisiä internetissä. Vinkki toiminnasta tuli ilmeisesti anonyymin Crime Stoppers -vihjepalvelun kautta.

Tuottajanakin työskentelevä Soulja Boy tunnetaan muun muassa vuoden 2007 hitistään Crank That. Hän on ajautunut kuluvana syksynä erikoiseen sanasotaan näyttelijä-monitaituri Shia LaBeoufin kanssa. LaBeouf pilkkasi radio-ohjelmassa räppäämissään freestyle-säkeissä Soulja Boyta alatyylisesti. Voit katsoa videon tästä linkistä, jos upotus ei toimi laitteellasi.

Soulja Boy tästä närkästyneenä viestitti, että LaBeoufin on parempi pysyä poissa Atlantasta, Soulja Boyn synnyinkaupungista. LaBeouf viestitti, että tulee, kunhan kiireiltään ehtii.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?