Viihde

Näyttelijäkaunotar näyttäytyi kasvot hurjilla mustelmilla ja polvet verillä – kuvankaunis malliseuralainen vahvisti suhdehuhuja

Julkaistu:

Alusvaatemalli Stella Maxwellin kanssa viihtyvän Kristen Stewartin kasvot olivat kokeneet kuvia.
Twilight-elokuvien Bellana tunnettu Kristen Stewart, 26, näyttäytyi Georgian Savannahissa hurjan näköisenä keskiviikkona .

Näyttelijäkaunottaren kasvot olivat täynnä mustelmia, hiukset takussa ja polvet verillä.


Lyhyet shortsit paljastivat tähden kärsineet jalat ja myöhemmin tämän polvista rikotut farkut näyttivät polvien haavat. Stewart koetti peitellä mustaa silmäänsä aurinkolaseilla. Myös hänen huulessaan oli haava ja mustelmia.


Huhujen mukaan Stewartin ruhjeet olisivat seurausta ikävästä kaatumisesta, jossa tähden kasvot ja polvet saivat osumia.


Stewartin resuisen ulkonäön ja ruhjeisen vartalon lisäksi huomiota herätti myös hänen seuralaisensa. Hollywoodtähti vietti aikaa huippumalli Stella Maxwellin kanssa vahvistaen kaksikon ympärillä pyöriviä suhdehuhuja. Stewartin on huhuttu seurustelevan 26-vuotiaan Maxwellin kanssa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Daily Mailin mukaan suhdehuhut saivat alkunsa kun kaksikko näyttäytyi yhdessä Met Gaalassa aiemmin tänä vuonna.


Maxwell tunnetaan esimerkiksi alusvaatemallina ja hän on yksi Victoria’s Secret -alusvaatemerkin enkeleistä.


Kristen Stewart on seurustellut aiemmin sekä naisten että miesten kanssa. Stewartin ja Twilight-elokuvissa Edward-vampyyriä näytelleen Robert Pattinsonin suhde päättyi ikävästi Stewartin uskottomuuteen vuonna 2012. Tämän jälkeen näyttelijä on yhdistetty useisiin eri henkilöihin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt