Rintojaan rakastava Salkkarit-kaunotar julkaisi alusvaatekuvan – poseeraa kuumeisena: ”Kaikkeen me naiset pystytään” - Viihde - Ilta-Sanomat

Rintojaan rakastava Salkkarit-kaunotar julkaisi alusvaatekuvan – poseeraa kuumeisena: ”Kaikkeen me naiset pystytään”

Salatut elämät -sarjaan perustuvan Nightmare 2 -elokuvan myötä julkisuuteen noussut Jasmin Voutilainen poseeraa tuoreessa kuvassaan mustissa alusvaatteissa.

15.12.2016 14:25

Salatut elämät -elokuvasta Nightmare 2 Painajainen jatkuu -elokuvasta sekä Martina ja hengenpelastajat -tosi-tv-sarjasta tuttu Jasmin Voutilainen, 21, on julkaissut Instagramissa sensuellin valokuvan. Mustissa alusvaatteissa poseeraavaa Voutilainen kertoo kuvatekstissä, että kuvan on ottanut Petteri Kaakinen viime lauantaina.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Salkkarit-kaunotar kertoo myös, ettei ollut elämänsä parhaassa kunnossa kyseisenä kuvauspäivänä.

– Kaikkeen me naiset pystytään, vaik oltais kuumeessa ja flunssassa. Man flu onki sit asia erikseen, Voutilainen on kirjoittanut kuvatekstiksi.

”Rakastan mun tissejä”

Mallimaisen näyttävä Jasmin ei ole aiemminkaan arastellut näyttää paljasta pintaa Instagramissa. Voutilainen on syksyn aikana julkaissut useampia sensuelleja kuvia 24 400:lle seuraajalleen. Hiljattain Voutilainen julkaisi valokuvaaja Nikita Tikan ottaman kuvan, jossa poseeraa henkäyksen ohuessa asussa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Kuvan julkaisun jälkeen Voutilainen kirjoitti kuvan saamasta palautteesta avoimessa Facebook-päivityksessään. Voutilainen totesi, että ”jengillä on oikeesti niin v***n paha mieli.”

–  Kenenkään naisen tissit ei oo täysin samanlaiset keskenään, eikä tarviikaan olla, ja kaiken lisäksi mä rakastan mun tissejä, niinku jokaikisen naisen kuuluu! Voutilainen toteaa päivityksessään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?