Frederik ja Tapani Kansa ilmiriidoissa! Ankaria solvauksia molemmin puolin – Reetu hämmästelee blogikirjoitusta - Viihde - Ilta-Sanomat

Frederik ja Tapani Kansa ilmiriidoissa! Ankaria solvauksia molemmin puolin – Reetu hämmästelee blogikirjoitusta

Tapani Kansa tylytti Frederikiä kotisivuillaan varsin kärkkäästi. Frederik hämmästelee työtoverinsa kirjoitusta.

15.12.2016 13:56 | Päivitetty 15.12.2016 16:41

Frederik, Tapani Kansa ja Danny yhdistivät tänä vuonna voimansa Finnhittien kuninkaat -kiertueen merkeissä. Pelkkää ruusuilla tanssimista kolmen suuren laulajatähden yhteiskiertue ei ole ollut, sillä Tapani Kansa avautuu miesten keskinäisestä kemiasta kotisivuillaan.

Kansa kirjoittaa kiertueen sujuneen hyvin, mutta Frederikin viljelemä huumori kyllästyttää häntä.

– Paljon on kyselty miten tulemme keskenämme toimeen. Siitä on lähdetty, että hyvällä huumorilla liikutaan ja jokainen hoitaa tonttinsa. Hyvin on sujunut, mitä nyt välillä vähän kyllästyttää kuunnella noita Reetun alatyylisiä pikkuhousujuttuja ja muuta epäselvää muminaa, Tapani Kansa kirjoittaa kotisivuillaan.

Kansa ruotii kirjoituksessaan ankarin sanankääntein esimerkiksi työtoverinsa pukeutumista.

– Näyttelee kovista ja pelkää mummojen suosiota kuollakseen 72-vuotiaana. Hän ei sanojensa mukaan edes omista yhtään pukua ja vetää konsertitkin matkafarkuissaan, ettei tule turhaa ylimääräistä puuhaa. Kun sovimme esiintyvämme konserttisaleissa juhlavasti tummissa puvuissa, kaivoi Reetu naftaliinista jonkin punaisen ”pelletakin”johon sonnustautuneena hän kanssamme esiintyy, erottuen joukosta kuin mikäkin shapliini. No, hän on hyvä omissa hommissaan Tsingis-kaani kurittaa ja Volga vuolaana virtaa, Kansa kirjoittaa ja kommentoi tekstissä myös Dannyä.

  • Jutun videolla Frederikin ja Tapani Kansan sanailua jo toukokuulta, jolloin parivaljakko piikitteli toisiaan Radio Suomipopin haastattelussa.

Kansan kirjoituksesta kertoi ensin Seiska.

Tapani Kansa, Danny ja Frederik kuvattuna Finnhittien kuninkaiden kiertueella kesäkuussa.­

Frederik kertoo Ilta-Sanomille hänen ja Dannyn yllättyneen täysin Kansan purkautumisesta. Frederik on aikaisemmin kertonut Ilta-Sanomille hänen ja Kansan olevan hyviä ystäviä ja parivaljakon käyvän yhdessä esimerkiksi vesijuoksemassa.

– Se oli oikea Tapani Kansan vi****lujoulutervehdys! Frederik puhisee ja jatkaa.

– Tapsa on omanlaatuisensa persoona. Mietittiin Dannyn kanssa, että mikä velvoite hänellä on puuttua toisten henkilökohtaisiin asioihin. Ollaan äimänkäkenä asiasta.

Frederikin pitää Kansan arvostelua kummallisena, sillä hän ja Danny ovat laulajan mukaan tehneet kaikkensa, että Kansa viihtyy kiertueella.

– Ollaan koettu pedata hänelle parhaamme mukaan kiertueella kaikki ja annettu periksi pikkujutuissakin. Hänen on annettu esimerkiksi esiintyä viimeisenä ja olen itse mennyt lavalle ensimmäisenä. Kaikki esiintyjät tietävät, että se on hankalin paikka, koska ihmisillä saattaa usein olla ennakkoluuloja heti konsertin aluksi, hän huomauttaa.

Frederik arvosteli Seiska-lehden haastattelussa, ettei Tapani Kansa ole toiminut kiertueella aina ammattimaisella tavalla. Laulaja syytti Kansan ”kähmineen naisia takahuoneessa” ja myöhästyneen esimerkiksi Hämeenlinnan-keikalta. Frederik kommentoi lehden haastattelussa Kansan ”suhtautuvan ylimielisesti” kiertueeseen.

”Tapsa on ihan hiljaa vaan!”

Eilen keskiviikkona Frederik, Danny ja Tapani Kansa keikkailivat Oulussa, tänään vuorossa on Kuhmo. Kiertue jatkuu Frederikin mukaan normaalisti, vaikka tähdillä onkin kinaa keskenään.

– Me kiusaamme Dannyn kanssa vuorostamme sitten Tapsaa ja laitoimme naisten pikkuhousut hänen mikkitelineeseensä. Tapani närkästyi, Frederik virnistää.

Frederik uskoo taiteilijoiden isojen egojen olevan syypää heidän keskenäisiin kärhämiinsä.

– Olemme väleissä. Toisiamme piikitellään jatkuvasti keikalla. Meillä kaikilla on helvetin isot egot ja 60-70-luvulla ei olisi tullut kuuloonkaan, että olisimme mahtuneet samalle lavalle.

  • Alla olevalla videolla Frederik kertoo ensikohtaamisestaan Dannyn ja Tapani Kansan kanssa.

Kansan kommentit hänen esiintymisvaatteistaan Frederik kuittaa piikittelynä.

– Olen paksunahkainen, kestän kyllä. Olen minäkin hänen vaatteitaan pilkannut, että Tapsan kravatti näyttää siltä, kuin se olisi hankittu Anttilasta 1,50 eurolla. Että Tapsa on ihan hiljaa vaan! Frederik naurahtaa.

Laulajan mukaan Finnhittien kuninkaat astelevat joulukuun jälkeen lavalle näillä näkymin pääsiäisenä.

– Pääsiäisenä esiinnymme Lapissa ja kesälle on myyty jo 23 keikkaa. Kyllä yhteistyö tulee jatkumaan, vaikka meillä on tällainen humoristinen maailmansota päällä. Yleisö on tervetullut katsomaan minun ja Tapani Kansan tappelua, hän hymähtää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?