Yllätysveto: Sofia Ruusila vaihtoi nimensä – uusi nimi on kansainvälinen - Viihde - Ilta-Sanomat

Yllätysveto: Sofia Ruusila vaihtoi nimensä – uusi nimi on kansainvälinen

Sofia Ruusila-Nousiainen on ottanut käyttöön isänsä sukunimen Belórf. Fitness-ammattilainen uskoo uuden nimensä auttavan ulkomailla työskennellessä.

Sofia uskoo uuden nimensä auttavan kansainvälisellä uralla.

15.12.2016 12:12

Fitness-urheilija ja malli Sofia Ruusila-Nousiainen, 26, kertoo blogissaan vaihtaneensa nimensä. Mallikaunotar kertoo vaihtaneensa keskiviikkona viralliseksi sukunimekseen isänsä sukunimen Belórf.

– Vuosien pohdinnan jälkeen, päätin reilu kuukausi sitten vaihtaa alkuperäisen ja isäni sukunimen takaisin. Ruusila on siis äitini sukunimi, joka tuli minulle vasta kun äitini ja isäni erosivat, Ruusila kertoo blogissaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

– Olen pitkään kokenut, että haluan alkuperäisen syntymäsukunimeni takaisin ja nyt oli hyvä aika vaihtaa se. Yksi iso syy oli myös se, että kun tarkoituksenani on vielä kisata ja tehdä fitnessmallin töitä, ja muitakin kuvauksia ja töitä myös ulkomailla. Ranskalaista alkuperää oleva sukunimeni myös kansainvälisempi, Sofia perustelee päätöstään.

Niko ja Sofia edustivat yhdessä Emma-gaalassa vuonna 2014.

Hän kertoo käyttävänsä työasiossa nimeä Sofia Belórf, mutta virallisissa asioissa nimeä Belórf-Nousiainen. Sukunimi Nousiainen on peruja Sofian aviomieheltä Niko Nousiaiselta. Sofia otti nimen käyttöön, kun pariskunta avioitui elokuussa 2012.

– Nyt vaan siis tottelemaan alkuperäiseen nimeeni uudelleen!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?