Viihde

Yllätysveto: Sofia Ruusila vaihtoi nimensä – uusi nimi on kansainvälinen

Julkaistu:

nimenmuutos
Sofia Ruusila-Nousiainen on ottanut käyttöön isänsä sukunimen Belórf. Fitness-ammattilainen uskoo uuden nimensä auttavan ulkomailla työskennellessä.
Fitness-urheilija ja malli Sofia Ruusila-Nousiainen, 26, kertoo blogissaan vaihtaneensa nimensä. Mallikaunotar kertoo vaihtaneensa keskiviikkona viralliseksi sukunimekseen isänsä sukunimen Belórf.

– Vuosien pohdinnan jälkeen, päätin reilu kuukausi sitten vaihtaa alkuperäisen ja isäni sukunimen takaisin. Ruusila on siis äitini sukunimi, joka tuli minulle vasta kun äitini ja isäni erosivat, Ruusila kertoo blogissaan.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

– Olen pitkään kokenut, että haluan alkuperäisen syntymäsukunimeni takaisin ja nyt oli hyvä aika vaihtaa se. Yksi iso syy oli myös se, että kun tarkoituksenani on vielä kisata ja tehdä fitnessmallin töitä, ja muitakin kuvauksia ja töitä myös ulkomailla. Ranskalaista alkuperää oleva sukunimeni myös kansainvälisempi, Sofia perustelee päätöstään.


Hän kertoo käyttävänsä työasiossa nimeä Sofia Belórf, mutta virallisissa asioissa nimeä Belórf-Nousiainen. Sukunimi Nousiainen on peruja Sofian aviomieheltä Niko Nousiaiselta. Sofia otti nimen käyttöön, kun pariskunta avioitui elokuussa 2012.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Nyt vaan siis tottelemaan alkuperäiseen nimeeni uudelleen!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt