Anna: Cheek toivoisi olevansa pidempi – harmittelee myös toista kehonsa piirrettä: ”Voisihan sen korjata” - Viihde - Ilta-Sanomat

Anna: Cheek toivoisi olevansa pidempi – harmittelee myös toista kehonsa piirrettä: ”Voisihan sen korjata”

Räppäri puhuu Anna-lehden haastattelussa suhteistaan, ruumistaan ja tulevaisuudensuunnitelmistaan.

15.12.2016 10:49

Cheek kertoo Anna-lehden avoimessa haastattelussa muun muassa kaksoisveljestään, ihmissuhteistaan ja kehostaan. 175-senttinen ja 75-kiloinen räppäri sanoo toivovansa, että olisi pidempi.

– Luultavasti keskosuuden takia jäimme Jeren kanssa kymmenisen senttiä lyhyemmiksi kuin 185-senttinen faija. Olin aina luokan pienimpiä jätkiä, Cheek harmittelee.

Hän kertoo myös harrastavansa kuntosalilla käymistä ja käyvänsä vaa’alla parin kuukauden välein, mutta syövänsä melko epäterveellisesti.

– Olisin paljon paremmassa fitissä, jos malttaisin syödä terveellisesti. Mutta ruokailen lähes joka päivä ravintolassa ja tilaan sitä, mitä mieli tekee: pihviä, pitsan, hampurilaisen. Tuhoan treenin vaikutukset ruoalla ja juomalla, räppäri myöntää.

Sen lisäksi, että Cheek tahtoisi olla pidempi, keksii hän myös toisen piirteen itsestään, johon toivoisi muutosta.

– Toinen asia on faijalta peritty taipumus kerätä nestettä yläluomiin. Etenkin oikea luomi roikkuu helposti. Voisihan sen korjata, mutta tuntuisi turhamaiselta mennä kauneusleikkaukseen.

Cheek kertoi elämänsä kaikista vaiheista hyvin avoimesti lokakuussa ilmestyneessä elämäkerrassaan JHT – Musta lammas.

Cheek kertoo Annan haastattelussa haluavansa tulevaisuudessa myös parisuhteen ja kenties lapsiakin. Hän puhui perhehaaveestaan myös IS:n haastattelussa lokakuussa.

– Jos olisin rakastujatyyppiä niin varmaan menisin tuolla ja rakastuisin ja seurustelisin koko ajan, Cheek pohti tuolloin.

– Tai sitoutujatyyppiä, sitä joka haluaa ehdoin tahdoin sitoutua, sitä ei asu mussa yhtään. Kyllä olen rakastunut silloin kun se tuntuu siltä, mutta ei mua voi sanoa mitenkään rakastujatyypiksi.

Elämäkerrassa räppäri paljastaa myös sairastavansa kaksisuuntaista mielialahäiriötä. Tällä hetkellä hänen vointinsa on kuitenkin hyvä. Hän ei myöskään pelkää, että kokisi uutta romahdusta, tai että paniikkikohtaukset palaisivat.

– Ei mulla käy mielessäkään se, että kävisi niin. Kerroin kirjassa, että jossain vaiheessa olin peukaloinut itse lääkeannosta, niin sitten saattaa horjua vähän enemmän. Mutta ei ole käynyt mielessäkään, että tällä polulla sellaista voisi tapahtua edes, Cheek sanoi IS:lle lokakuussa.

Cheek ja Elastinen julkaisivat yhteisen kappaleen ja lähtevät myös yhteiskiertueelle. Katso videolta räppärien haastattelu aiheesta:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?