Angelina Jolie vaatii Brad Pittiä säännöllisiin huumetesteihin – Pitt syyttää ex-vaimoaan luottamuksellisen tiedon levittämisestä - Viihde - Ilta-Sanomat

Angelina Jolie vaatii Brad Pittiä säännöllisiin huumetesteihin – Pitt syyttää ex-vaimoaan luottamuksellisen tiedon levittämisestä

Jolie haluaa Pittin käyvän huumetesteissä viikoittain, mikäli tämä tapaa parin lapsia.

Angelina Jolie ja Brad Pitt saapuvat Wall Street Journal -julkaisun Innovator Awards 2015 -gaalaan marraskuussa 2015.­

14.12.2016 16:50

Daily Mailin mukaan Angelina Jolie vaatii huoltajuuskiistan keskellä kamppailevaa Brad Pittiä huume- ja alkoholitesteihin neljä kertaa kuukaudessa.

Tieto Jolien vaatimista viikoittaisista testeistä vuosi julkisuuteen, kun Pitt haki Kalifornian korkeimmalta oikeudelta päätöstä pitää kaikki oikeudenkäyntiin liittyvät asiakirjat salaisina. Näyttelijä kiirehti papereiden toimittamista, sillä Jolie oli aiemmin tehnyt oman päätöksensä osan oikeudenkäyntiasiakirjojen julkistamisesta.

Paljastuneista tiedoista selvisi muun muassa yksityiskohtia pariskunnan lapsien terapiasta ja että pari kävi yhdessä lastensa kanssa ryhmäterapiassa.

Angelina Jolie ja Brad Pitt syyskuussa kuuden lapsensa kanssa.­

Jolien päätöksen takia myös yksityiskohtia Pittin huumetesteistä päätyi julkisuuteen. Pittin asianajan mukaan Jolie vaati testejä tämän asianajajan vaadittua Pittille lisää aikaa lastensa kanssa. Aiemmin on kerrottu, että Jolie on pelännyt lastensa turvallisuuden vuoksi Pittin alkoholinkäytön ja huumeseikkailuiden vuoksi.

Parin ero sai alkusysäyksen lennolla, jolla Pittin kerrottiin humaltuneen ja käyneen käsiksi parin vanhimpaan Maddox-poikaan.

Pitt on asianajajansa mukaan huolestunut lastensa yksityisyyden suojasta ja uskoo, että mikäli huoltajuussopimus ei synny pian, koituu prosessista parin lapsille peruuttamatonta vahinkoa. Pittin mukaan Jolie levittää luottamuksellista tietoa sallimalla oikeusasiakirjojen julkistuksen.

Jolie jätti avioerohakemuksen oikeuteen maanantaina 15. syyskuuta ylitsepääsemättömien erimielisyyksien vuoksi. Useiden lähteiden mukaan ero tuli Pitille yllätyksenä. Eron taustoista on ollut liikkeellä useita spekulaatioita. Muun muassa Pittin kanssa Liittoutuneet-elokuvassa näyttelevän Marion Cotillard on syksyn mittaan sotkettu eroon.

Jolie ja Pitt menivät naimisiin kesällä 2014. Heillä on kuusi lasta Maddox, 15, Pax, 12, Zahara, 11, Shiloh, 10, ja kaksoset Vivienne ja Knox, 8. Parin rakkaustarinaa on verrattu suuriin Hollywood-rakkaustarinoihin ja pari kutsuttiinkin viime vuosien Hollywoodin ykköspariksi.

Daily Mailin mukaan Jolien ja Pittin huoltajuuskysymyksiä käsitellään oikeudessa tammikuussa 2017.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?