Amin Asikaisen kanssa esikoistaan odottava Paratiisihotelli-Nadia esittelee pyöreää vauvavatsaansa – ihmettelee naisvartaloa: ”Luonto hoitaa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Amin Asikaisen kanssa esikoistaan odottava Paratiisihotelli-Nadia esittelee pyöreää vauvavatsaansa – ihmettelee naisvartaloa: ”Luonto hoitaa”

Nadia Ammouri poseeraa Instagram-tilillään julkaisemassaan kuvassa pienissä vauvavatsan paljastavissa urheiluvaatteissa.

13.12.2016 23:12

Nyrkkeilijä Amin Asikainen ja Paratiisihotelli-sarjasta tuttu Nadia Ammouri paljastivat joulukuun alussa odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan. Nyt Ammouri julkaisi Instagram-tilillään kuvan kasvavasta vauvavatsastaan.

Kuvassa Ammouri poseeraa rohkeasti pienessä vatsansa paljastavassa urheiluasussa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– On se ihmeellinen tämä tulevan äidin kroppa. Pää ei tiedä juuri mistään mitään, mutta kroppa sen kun muuttuu vauvalle sopivaksi... Luonto hoitaa, Ammouri kirjoittaa kuvatekstissä.

Asikainen ja Ammouri pitivät raskauden pitkään salassa suojellakseen itseään sekä tulevaa lastaan.

– Lisäksi alkuraskaus ei ole ollut mutkaton, vasta viime aikoina saimme tietää että lapsi on terve, Ammouri kirjoitti joulukuun alussa Facebookissa.

Amin Asikaisella on kaksi lasta entisen vaimonsa kanssa.­

Asikainen ja Ammouri paljastivat suhteensa viime kesäkuussa. Asikaisella on kaksi lasta entisestä liitostaan Nilüfer Asikaisen kanssa. Entinen aviopari erosi viime vuoden syyskuussa. Ammouri on kertonut blogissaan tulevansa hyvin toimeen Asikaisen lasten kanssa ja heidän hyväksyneen hänet.

– Teen kaikkeni lapsien hyvinvoinnin eteen, Ammouri totesi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?