Euroviisuedustaja Sandhja suree Oaklandin tulipalossa kuollutta ystäväänsä: ”Hanna jatkaa suojeluani toiselta puolelta” - Viihde - Ilta-Sanomat

Euroviisuedustaja Sandhja suree Oaklandin tulipalossa kuollutta ystäväänsä: ”Hanna jatkaa suojeluani toiselta puolelta”

Sandhjan ystävä kuoli Oaklandissa sattuneessa yökerhotulipalossa joulukuun alussa.

13.12.2016 18:42

Suomen euroviisuedustajana tänä keväänä toiminut Sandhja julkaisi virallisella Facebook-sivullaan koskettavan kirjoituksen hiljattain kuolleen ystävänsä muistolle.

Kirjoituksessaan laulaja jakaa suuren surunsa seuraajilleen.

Sandhjan uralla suurena tukena toiminut korusuunnittelija Hanna Ruax kuoli Yhdysvaltojen Oaklandissa joulukuun alussa sattuneessa varastopalossa. Sandhja kertoo kaipaavansa suuresti yhtä elämänsä tärkeimmistä ihmisistä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kuvittele, että sinulla on isosisko, joka on myös mentorisi, stylistisi, sosiaalisen median ylläpitäjäsi, mielialojesi ilmaisin ja korusponsori ja suunnittelija. Kuvittele ihminen, joka antaa sinun olla täysin oma itsesi ja vapaa sielu seurassaan. Kuvittele ihminen, joka tukee sinua ja aina kannustaa sinua tekemään parhaasi. Hanna oli se ihminen minulle, laulaja kirjoittaa koskettavan julkaisunsa aluksi.

Ruax oli tärkeä osa myös Sandhjan euroviisuedustusta, sillä tämä suunnitteli laulajan esiintymisasut. Monilahjakas Ruax toimi joogaopettajana ja joogayrittäjänä sekä korusuunnittelijana ja stylistina.

Ruax perusti syyskuussa Helsingin asema-aukiolle muistopaikan samaisella aukiolla syyskuussa pahoinpitelyn uhriksi joutuneelle ja myöhemmin vammoihinsa menehtyneelle Jimi Karttuselle.

Tulipalossa menehtynyt Hanna Ruax toimi muun muassa joogaohjaajana.­

Ruax menehtyi Oaklandissa taiteilijoiden työskentelytilaksi muutetussa varastorakennuksessa järjestetyssä musiikkitapahtumassa syttyneessä tulipalossa.

Sandhjalle ystävän äkillinen kuolema on suuri järkytys. Hän muistelee Ruaxia kauniisti kirjoituksessaan.

– Minulla oli etuoikeus jakaa haaveeni ja suurimmat pyrkimykseni hänen kanssaan ja olen siitä ikuisesti kiitollinen. En näe häntä poissa olevana, vaan uskon, että hän jatkaa suojeluani ja ohjaamistani toiselta puolelta, juuri niin kuin hän teki ollessaan elossa täällä. En kadu mitään, tein hänelle selväksi että rakastin häntä syvästi, jopa viimeisenä päivänä jona näin hänet ja hän opetti minut elämään täysillä.

– Meidän piti menestyä ja loistaa yhdessä, mutta minä jatkan soihdun kantamista yksin meidän molempien puolesta, Sandhja päättää muistokirjoituksensa.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä MTV.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?