Video ja kuvat: Täysin muuttunut Kanye West New Yorkissa – Kim Kardashian huolestunut psykoosiin ajautuneesta miehestään - Viihde - Ilta-Sanomat

Video ja kuvat: Täysin muuttunut Kanye West New Yorkissa – Kim Kardashian huolestunut psykoosiin ajautuneesta miehestään

Räppärin on uutisoitu kärsineen psykoosista ja vainoharhaisuudesta.

13.12.2016 9:48

Räppäri Kanye West kotiutettiin vastikään sairaalahoidosta, ja maanantaina maailmantähti nähtiin New Yorkissa muuttuneen näköisenä. Räppärin on uutisoitu olleen hoidossa psykoosin ja vainoharhaisuuden vuoksi. West kiidätettiin losangelesilaiseen UCLA:n sairaalaan 21. marraskuuta, ja hänet kotiutettiin sieltä viikko sitten keskiviikkona 30. marraskuuta.

Räppärin kuvailtiin kärsineen vakavista harhoista ja käyttäytyneen erittäin sekavasti. Viranomaisia vastustanut West vietiin sairaalaan, jossa hänet rauhoitettiin lääkkeiden avulla.

 

Tämä on ensimmäisiä kertoja, kun West on esiintynyt julkisuudessa julkisuustaukonsa jälkeen. West on pitänyt hiljaiseloa vaimonsa Kardashianin kanssa lokakuun alussa Pariisissa tapahtuneen aseellisen ryöstön jälkeen.

Kanye West on vastikään valkaissut hiuksensa.­

Daily Mailin lähteen mukaan Westin pitäisi levätä ja keskittyä mielenterveyteensä, mutta räppärillä on kiireinen viikko edessään, eikä aikaa lepäämiseen.

Westin vaimon, Kim Kardashianin on kerrottu olevankin ärsyyntynyt siitä, ettei West ole suostunut lepäämään riittävästi. Pariskunnan avioliiton on epäilty olevan kriisissä viime aikaisten tapahtumien vuoksi.

People-lehden lähteen mukaan Kardashian myös vaikuttaa onnettomalta. Tosi-tv-tähden onkin spekuloitu haluavan mahdollisesti avioeroa. Kardashian menetti Pariisin ryöstössä omaisuutta noin kymmenen miljoonan euron edestä, mutta sometauon uskotaan koituneen tähdelle vielä kalliimmaksi. Kardashian on rakentanut jättimäisen bisneksen itsensä ja sosiaalisen mediansa ympärille.

Kanye West ja Kim Kardashian syyskuussa New Yorkissa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?