Viihde

Näin kävi X Factor -voittajan ensimmäiselle biisille: ”Tämä on uskomatonta” – sama olisi voinut tapahtua myös Saara Aallolle

Julkaistu:

Saara Aallon nenän edestä X Factorin voittanut Matt Terry julkaisi ensimmäisen kappaleensa heti sunnuntaina finaalin ratkettua.
Poptähti Ed Sheeran sävelsi X Factorin voittajalle ensisinglen. Matt Terry sai laulettavakseen joululaulun When Christmas Comes Around.

Biisi kipusi reilussa päivässä iTunesin myydyimmäksi sinkuksi.

Kappaleen suosio näyttää yllättäneen Terryn.

– En voi uskoa, että laulu on numero yksi iTunesissa. Tämä on uskomatonta. Tämä merkitsee minulle niin paljon, Terry hehkuttaa Intagramissa julkaisemallaan videolla.Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Terry kehottaa ihmisiä lataamaan biisiä, sillä sen tuotto käytetään kokonaan hyväntekeväisyyteen.

Rahat ohjataan Together for Short Livesille ja Shooting Star CHASElle. Molemmat auttavat perheitä, joissa elää vaikeasti sairaita lapsia.X Factorin voittajabiisi on perinteisesti ampaissut brittilistojen kärkeen ja ollut joka joulu yksi Britannian ostetuimpia kappaleita. Esimerkiksi vuoden 2005 voittajan Shayne Wardin debyyttisinkku That’s My Goal kipusi Britannin singlelistan kärkeen ja sitä myytiin yli 313 000 kappaletta julkaisun jälkeisinä parina päivinä.

Mikäli Saara Aalto olisi voittanut X Factorin, Terrylle annettu When Christmas Comes Around olisi päätynyt suomalaislaulajan ensijulkaisuksi X Factorin jälkeen.

Artikkelia muokattu: Shayne Ward ei ollut viime vuoden X Factor -voittaja, kuten jutussa virheellisesti mainittiin. Hän voitti kilpailun vuonna 2005

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt