Ryöstetty Kim Kardashian palasi julkisuuteen kahden kuukauden tauon jälkeen – keikistelee alusvaatteissa seksikkäällä joulukalenterivideolla - Viihde - Ilta-Sanomat

Ryöstetty Kim Kardashian palasi julkisuuteen kahden kuukauden tauon jälkeen – keikistelee alusvaatteissa seksikkäällä joulukalenterivideolla

Kardashianin yli kaksi kuukautta kestänyt hiljaiselo päättyi näyttävästi.

12.12.2016 19:20

Jo yli kaksi kuukautta hiljaiseloa Pariisissa lokakuun alussa sattuneen ryöstön jälkeen elänyt Kim Kardashian, 36, on palannut julkisuuteen.

Täysin poissa julkisuudesta, sosiaalisesta mediasta ja uusista projekteista traumaattisen kokemuksen jälkeen pysytellyt Kardashian poseeraa nyt tuoreella Love-lehden YouTubessa julkaistulla joulukalenterivideolla.

Kardashianin paluu julkisuuteen on näyttävä, sillä tosi-tv-tähti keikistelee jouluisella videolla pikkuruisissa pitsialusvaatteissa ja turkissa.

  • Voit katsoa rohkean videon alta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jouluisella videolla nähdään Kardashianin lisäksi upeita revontulia. Muodoistaan tunnettu Kardashian esittelee vartaloaan hempeän vaaleanpunaisissa alusvaatteissa.

Video on osa Love-lehden joulukalenteria, jonka aiemmissa videoissa on nähty muun muassa huippumallit Heidi Klum, Kendall Jenner, Bella Hadid ja Emily Ratajkowski.

12. luukun tähtenä toimiva Kardashian on käynyt läpi vaikeita aikoja myös Pariisin aseellisen ryöstön jälkeen, kun hänen aviomiehensä Kanye West joutui hiljattain sairaalaan. Rap-tähden kerrottiin kärsineen harhoista ja ylirasituksesta. Westin uskottiin olleen psykoosissa sairaalaan joutuessaan.

West kotiutettiin sairaalasta viikon hoitojakson jälkeen, mutta on epäilty, että pariskunnan avioliitto olisi kriisissä viime aikaisten tapahtumien vuoksi.

Kim Kardashian ja Kanye West ovat ollet naimisissa vuodesta 2014. Parilla on kaksi yhteistä lasta.­

Aiemmin julkisuudessa viihtynyt Kardashian on vältellyt lokakuun alusta saakka edustustilaisuuksia, perunut esiintymisiään ja lopettanut sosiaalisen median tiliensä päivittämisen.

Kardashian menetti Pariisin ryöstössä omaisuutta noin kymmenen miljoonan euron edestä, mutta sometauon uskotaan koituneen tähdelle vielä kalliimmaksi. Kardashian on rakentanut jättimäisen bisneksen itsensä ja sosiaalisen mediansa ympärille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?