Brittilehti: Saara Aallossa aineksia Suomen Kylie Minogueksi – ”Sopivien laulunkirjoittajien avustuksella hänestä voisi tulla kunnon pop-diiva” - Viihde - Ilta-Sanomat

Brittilehti: Saara Aallossa aineksia Suomen Kylie Minogueksi – ”Sopivien laulunkirjoittajien avustuksella hänestä voisi tulla kunnon pop-diiva”

Guardianin Isabel Mohanin mukaan Aalto oli ”täydellinen kakkonen” kilpailussa.

12.12.2016 7:35

Brittilehti Guardianin mukaan Suomen Saara Aalto oli ”täydellinen kakkonen” Britannian X Factor -kilpailussa.

Lehden mukaan Aallon taival kilpailussa oli erittäin epätavallinen, sillä hän ei ollut kovin suosittu sen alkuvaiheessa. Tästä todistavat ohjelmaa esittäneen ITV-kanavan verkkosivuillaan julkaisemat yleisöäänien määrät.

Ilta-Sanomat kertoi Saaran suosion kehittymisestä vain hetkeä tulosten julkaisemisen jälkeen maanantain vastaisena yönä.

Saara Aalto, Kylie Minogue ja Matt Terry X Factorin finaalissa.­

Guardianin mukaan Saaran onni kääntyi hänen laulettuaan Björkin It’s Oh So Quiet -kappaleen kolmannessa suorassa lähetyksessä. Tämän jälkeen Oulunsalon suuri tyttö valloitti britit ”sympaattisella omituisuudellaan”.

Guardianin Isabel Mohanin mukaan Saarasta voisi nyt kuoriutua Suomen oma Kylie Minogue.

– Hänellä on camp-vetovoimaa. Sopivien laulunkirjoittajien avustuksella hänestä voisi tulla kunnon pop-diiva. Toivottavasti neiti Minogue itse tarjosi paria neuvoa avausnumeronsa jälkeen, Mohan kirjoittaa.

Kylie Minogue esiintyi X Factor -finaalin aluksi sunnuntaina.

  Tappio se todellinen palkinto

Kakkossija kykykilpailussa voi osoittautua siunaukseksi Saara Aallolle. Tätä toistelee Ilta-Sanomien näkökulmakirjoituksessaan myös Guardianin musiikkitoimittaja Stuart Heritage.

– Tämä oli ilman muuta Saaran kannalta paras lopputulos. Muistatteko Fleur Eastin, jonka kappale Sax oli yksi viime vuoden parhaita singlejä? Ei hänkään voittanut X Factoria. Hän hävisi Ben Haenowille – ilmeettömälle mitättömyydelle, jonka suurin saavutus lienee se, että hän asuu melko hyvän grillin naapurissa.

Heritagen mukaan finaalin häviäjällä on voittajaa enemmän vapauksia uravalintojensa suhteen.

– Häviäjät voivat leikitellä, kokeilla ja hullutella. Voittajan ensimmäinen single on aina joku kaamea itkuvirsiballadi, tarkkaan suunniteltu vetoamaan keski-ikäisiin naisiin. Toiseksi ja kolmanneksi tulleet voivat sillä välin rauhassa etsiä itselleen sopivat kappaleet.

Saara Aalto halaa Kylie Minogueta (oik) Britannian X Factorin finaalilähetyksessä.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?