IS:n Saara-lööpit näkyivät Sri Lankassa asti – kiitos Steffin - Viihde - Ilta-Sanomat

IS:n Saara-lööpit näkyivät Sri Lankassa asti – kiitos Steffin

Helsinkiläisen Steffi Gustavsenin lomamatka Sri Lankaan starttasi mielettömissä tunnelmissa, kun hän oli samaan aikaan lentokentällä Saara Aallon kanssa.

Saara-lööppejä jaettiin viime maanantaina muun muassa Helsinki-Vantaan lentoasemalle Saaraa vastaan saapuneille faneille. Sfeffi Gustavsenin perheen mukana Saara-villitys on levinnyt Sri Lankaan asti.­

11.12.2016 0:48

Sfeffi Gustavsen kannustaa Saara Aaltoa Sri Lankasta asti. Hän julkaisi kuvan, jossa iloiset lomailijat esittelivät Instagramissa IS:n Saara Aalto -kannustuslööppiä. Saara-lööppejä jaettiin tähden maanantaisella pikavierailulla Helsingissä lentokentällä, Sanomatalossa ja Senaatintorilla. Fanien kannustuslööpit näkyivät myös X Factorin tunteikkaassa Suomi-insertissä, kun fanit ottivat avosylin tyttönsä vastaan.

Steffi Gustavsen kertoo olleensa lentokentällä katsomassa Saaraa.

– Lähdettiin Sri Lankalle lomalle, ja varta vasten oli tuotava kannustusplakaatti mukana muovitaskussa, jotta saadaan kuva finaalin kunniaksi. Paikalliset sitten kiinnostuivat, joten valaisimme hiukan Saaran matkasta X Factor UK:ssa, lomailija kertoo.

– Paikalliset eivät välttämättä olleet kuulleet Saarasta, mutta nyt ainakin tietävät, takaisin Suomeen joulun jälkeen palaava Gustavsen heittää.

Tunnelmoi vielä kerran Saara Aallon Suomen-vierailua. Video alla:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?