Tennistähti Henri Kontisen Emilia-rakas, 23, on häikäisevä ilmestys – mallikaunotar julkaisee rohkeita kuvia Instagramissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Tennistähti Henri Kontisen Emilia-rakas, 23, on häikäisevä ilmestys – mallikaunotar julkaisee rohkeita kuvia Instagramissa

Tennistähti Henri Kontinen esitteli Linnan juhlissa puolisonsa Emilia Saksmanin, joka nousikin yhdeksi itsenäisyyspäivän seuratuimmista kaunottarista.

9.12.2016 10:42

Ensimmäistä kertaa presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolla juhlinut tennistähti Henri Kontinen, 26, ja hänen mallirakkaansa Emilia Saksman olivat yksi illan tyylikkäimmistä pariskunnista.

Kyseessä oli ensimmäinen kerta kun Kontinen tuo kauniin naisystävänsä julkisuuteen. Pari on seurustellut jo pidemmän aikaa ja julkaissut useita yhteiskuvia sosiaalisessa mediassa.

Linnan juhliin Saksman, 23, oli pukeutunut dramaattisen tummanruskeaan iltapukuun, jota koristivat mustat kukkakirjailut. Olkaimeton puku paljasti mallikaunottaren olkapäät.

Muotiasiantuntija Maryam Razavi ylisti kollegansa asuvalintaa IS:lle.

– Emilia Saksman on kollega ja näytti tyrmäävältä ja kantoi ei niin klassisen puvun upeasti! Uskoisin kutsun Linnan juhliin aiheuttavan paineita aina, oli ensimmäinen kerta Linnassa tai ei, Razavi kommentoi.

Tampereella syntynyt 26-vuotias Kontinen on parhaimmillaan ollut tenniksen kaksinpelin maailmanlistalla sijalla 220. ja nelinpelin rankingissa sijalla 7.

Saksman puolestaan työskentelee mallina ja on toiminut eri kosmetiikkabrändien konsulttina.

Instagramissaan on runsaasti otoksia eri kuvauksista, joissa kuvankaunis Saksman poseeraa välillä melko vähissäkin vaatteissa.

Jos kuvat eivät näy selaimellasi, niin katso ne tästä ja tästä.

Hänet on lisäksi nähty Uniikin Naiseni mun -musiikkivideolla:

Katso video myös tästä.

Kontisen ja Saksmanin Instagram on täynnä yhteiskuvia eri tilaisuuksista, joihin tennistähti on osallistunut. Kuvista päätellen pari viettääkin paljon aikaa matkustellen.

Jos kuvat eivät näy selaimellasi, niin katso ne tästä, tästä ja tästä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?