Yhdessä jatkanut Ensitreffit alttarilla -pari avoimena MTV:lle suhteensa hankaluuksista: ”Näemme toisiamme paljon vähemmän kuin aikaisemmin” - Viihde - Ilta-Sanomat

Yhdessä jatkanut Ensitreffit alttarilla -pari avoimena MTV:lle suhteensa hankaluuksista: ”Näemme toisiamme paljon vähemmän kuin aikaisemmin”

Milla ja Kimmo kertovat MTV:n haastattelussa viettävänsä jopa joulun erillään.

Milla ja Kimmo avioituivat ensisilmäyksellä.­

9.12.2016 8:32

Suositun Ensitreffit alttarilla -ohjelman kolmannen kauden pareista kaksi päätti jatkaa yhdessä viiden viikon kokeilujakson jälkeen. Millan ja Kimmon yhteinen taival ei alkanut valtavalla intohimolla, mutta pari onnistui ohjelman aikana rakentamaan hyvän pohjan suhteelleen ja he päättivät jatkaa yhdessä.

MTV on haastatellut pariskuntaa muun muassa heidän joulusuunnitelmistaan ja nykykuulumisistaan. Tavatessaan toisensa pari yllättyi siitä, että he molemmat työskentelivät Helsinki-Vantaan lentokentällä.

Nyt Milla on vaihtanut henkilöstöalan tehtävät lentoemännän työhön, ja joutuu viettämään myös joulun töissä.

– Joudumme valitettavasti olemaan joulun tänä vuonna erillään, sillä Milla on töissä koko joulun. Minulla on kyllä lomaa, joten lähden varmaan perheeni luo ja joulupäivän vietän ystävieni kanssa, Kimmo kertoo MTV.fi:lle.

Milla ja Kimmo päättivät jatkaa yhdessä Ensitreffit alttarilla -ohjelman jälkeenkin.­

Millan tapaan myös Kimmo tekee vuorotyötä, ja lisäksi Milla opiskeli lentoemännäksi Kööpenhaminassa. Tästä syystä pari valittelee MTV:n haastattelussa yhteisen ajan puutetta, mikä tuo haasteita parin suhteeseen.

– Näemme toisiamme nykyään paljon vähemmän kuin aikaisemmin. Pyrimme kuitenkin löytämään yhteistäkin aikaa, Milla kuvailee.

Milla ja Kimmo huomasivat ohjelmassa, että heidän tulevaisuudensuunnitelmansa eivät menneet täysin yksiin. Kimmo haaveili perheestä, mutta Milla toppuutteli.

– Kyllä mä haluaisin, että mulla olisi viiden vuoden päästä perhe. Olen sitten sun kanssa tai en. Sä oisit just raskaana silloin siinä viiden vuoden päästä, Kimmo haaveili ohjelman päätösjaksossa.

– Me voidaan lopettaa keskustelu siitä tähän paikkaan. Viiden vuoden päästä olen hemmetin onnellinen ja voittanut lotossa. Ehkä mulla on kissa, koira tai papukaija, Milla vastasi.

Alla olevalla videolla esitellään kaikki viime kauden Ensitreffit alttarilla -sinkut:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?