Vuoden oudoin oikeusjuttu? Moderni perhe -tähden Sofia Vergaran omat hedelmöittyneet IVF-alkiot haastoivat tämän oikeuteen - Viihde - Ilta-Sanomat

Vuoden oudoin oikeusjuttu? Moderni perhe -tähden Sofia Vergaran omat hedelmöittyneet IVF-alkiot haastoivat tämän oikeuteen

Vergaraa vastaan nostettu oikeusjuttu saattaa muodostua ennakkotapaukseksi Amerikassa, jossa keskustellaan kiivaasti siitä, koska elämän katsotaan alkavan ja kenellä on oikeus päättää asiasta

8.12.2016 22:56

Hämmentävää, mutta totta: näyttelijä Sofia Vergaran omat alkiot ”Emma” ja ”Isabella” ovat haastaneet tähden oikeuteen, Telegraph kirjoittaa.

Asia selviää Louisianan osavaltion oikeuden papereista, jonne jätettiin tiistaina Vergaraa koskeva kanne.

Kyseessä on kiista kahdesta Vergaran omasta alkiosta, jotka tähden entinen sulhanen Nick Loeb on hedelmöittänyt pariskunnan suhteen ollessa vielä voimissaan. Hedelmöittyneet alkiot ovat edelleen pakastettuina lapsettomuusklinikalla Beverly Hillsissä.

Nick Loeb

Oikeuden papereista selviää, että vielä syntymättömät Emma ja Isabella ovat ”menettäneet luottamuksen, joka heille on luotu hedelmöitysvaiheessa”.

Oikeusjuttu on nostettu nimenomaan Emman ja Isabellan nimissä. Papereista käy ilmi, että alkioiden edunvalvojaksi on nimetty James Carbonnet -niminen mies. Asiasta myös uutisoinut Hollywood Life ei tiedä, mikä on Carbonnetin suhde Loebiin tai Vergaraan.

Oikeudessa ihmetellään parhaillaan, voidaanko hedelmöittynyt alkio laskea ”juridiseksi henkilöksi”, ennen kuin se on asetettu kohtuun.

Sofia Vergara

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?