Jokaisen ysäripopin ystävän toive saattaa toteutua – Esiintyvätkö supertähdet vihdoin yhdessä?

Julkaistu:

1990-luvulla teini-idoleina pinnalle nousseet Britney Spears ja Christina Aguilera saattavat esiintyä yhdessä.
Viihdesivusto US Weekly raportoi tuoreessa artikkelissaan kiihtyvistä huhuista, joiden perusteella ysäripopin suuret nimet olisivat vihdoin ryhtymässä yhteistyöhön.

Spekulaatiot Britney Spearsin ja Christina Aguileran mahdollisesta esiintymisestä yhdessä nousivat pinnalle, kun Aguileran tekemisiä seuraava Twitter-profiili @TheChristinaVIP julkisti kuvakaappauksen, jossa Spears ja Aguilera on nimetty Spearsin kappaleen Do You Wanna Come Over esittäjiksi.Mikäli twiitti ei näy selaimellasi, voit katsoa sen myös tästä.

Kyseinen kuvakaappaus on APRA:n (Australasian Performing Right Association) julkaisema. Kyseessä on siis joko virheellinen tieto tai ennakkovuoto yhteisestä esityksestä, josta Spearsin ja Aguileran viralliset edustajat eivät ole toistaiseksi tiedottaneet.

Spearsin ja Aguileran lisäksi laulun esittäjiksi on merkitty saksalaisduo La Bouche. Kyseinen parivaljakko muistetaan erityisesti vuoden 1995 hittikappaleesta Be My Lover.

Kuvan julkistaminen Twitterissä sai sekä Spearsin että Aguileran fanit luonnollisesti innostumaan. Muun muassa eräs fani kirjoitti Twitterissä odottaneensa uutisia kaksikon yhteistyöstä 19 vuoden ajan.

Spears ja Aguilera ovat kilpailleet samoilla markkinoilla läpi uransa. Heidän huonoilla väleillään ja keskinäisellä kaunalla on spekuloitu julkisuudessa pitkään.

Kuitenkin vuonna 2003 Speras ja Aguilera tekivät poikkeuksen ja nousivat lavalle samaan aikaan MTV Video Music Awards -tapahtumassa. He esittivät yhdessä Madonnan kanssa kaksi Madonnan tunnettua kappaletta Like a Virgin ja Hollywood.

Kyseinen esitys nostatti kohua, sillä sekä Aguilera että Spears suutelivat Madonnaa suoraan suulle esiintymisen yhteydessä.

Sittemmin kaksikon välien on arveltu parantuneen. Vuonna 2012 antamassaan haastattelussa Aguileralla oli kollegastaan vain hyvää sanottavaa.

– Mickey Mouse Clubin (Disneyn tuottama ohjelma) aikaan olimme erittäin läheisiä ja meidän polkumme ovat aina ristenneet keskenään ja, kiinnostavaa kyllä, ne risteävät myös tulevaisuudessa, Aguilera painotti.

Aguilera ja Spears olivat mukana Mickey Mouse Club -ohjelmassa varhaisteinivuosinaan 1993–1994. Sen jälkeen he nousivat popmaailman pinnalle usean menestyslevyn myötä.

Kaksikkoa on aina vertailtu toisiinsa. Aguileraa pidetään monipuolisena ja erinomaisena laulajana. Spears on kerännyt kehuja tanssiliikkeillään ja lavakarismallaan.