Kommentti: Onko Suomi huomannut, mitä Saara Aalto on maallemme tehnyt? - Viihde - Ilta-Sanomat

Kommentti: Onko Suomi huomannut, mitä Saara Aalto on maallemme tehnyt?

Saara Aalto on nostanut maamme uuteen ulottuvuuteen. Hän on Suomen epävirallinen lähettiläs maailmalla, kirjoittaa erikoistoimittaja Rita Tainola.

5.12.2016 16:34

Laulaja Saara Aalto on tehnyt omanlaistaan historiaa yltämällä Britannian X Factor -kisassa finaaliin. Se on sellainen saavutus, että sitä tulee kunnioittaa. Saara on ilmoittanut myös, että hän aikoo jäädä asumaan Englantiin.

Saara on menestyksensä ehdottomasti ansainnut, mutta onko Suomi huomioinut sitä, että Saara on tehnyt 99-vuotiaalle maallemme sellaista mainosta, että maatamme maailmalla tunnetuksi tekevät mainos- ja konsulttitoimistot sekä brändityöryhmät voivat vain haaveilla moisesta.

Saara Aallon tekemän Suomi-mainonnan arvoa ei voida rahassa mitata. Suomen tulisi olla kiitollinen ja ylpeä siitä, että hän puhuu Britanniassa alati kotimaastaan, kehuu sitä ja näin joulun alla muistaa jopa mainostaa joulupukkia ja painottaa, että joulupukki tulee Suomesta!

Saara Aallon voima on myös siinä, että hän on kielitaitoinen, ulospäinsuuntautunut, aina iloinen, kaunis ja hän osaa laulaa upeasti. Näin hän antaa kuvan siitäkin, että Suomessa ollaan kansainvälisiä ja positiivisesti asioihin suhtautuvia ihmisiä.

Maailmalla paljon matkanneena en voi muuta nyt sanoa kuin sen, että Saara Aalto on nostanut maamme uuteen ulottuvuuteen. Mielestäni asiaa voidaan aivan hyvin hehkuttaa, sillä kävi finaalissa miten tahansa, Saara on lyönyt itsensä ja Suomen läpi ainakin Britanniassa.

Saara on koko syksyn, ja tulee varmasti olemaan tulevaisuudessakin, Suomen epävirallinen lähettiläs maailmalla. Hyvä Saara!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?