Saara Aalto valloitti joulubiisillään yleisön ja tuomarit: ”Olet maailmanluokan artisti!” - Viihde - Ilta-Sanomat

Saara Aalto valloitti joulubiisillään yleisön ja tuomarit: ”Olet maailmanluokan artisti!”

Saara Aalto lupaili jo etukäteen näyttävää show’ta Britannian X Factorin semifinaalin ensimmäiselle kappaleelleen: Mariah Careyn All I Want for Christmasille.

All I Want for Christmas sopi Saara Aallolle loistavasti.­

3.12.2016 22:44

Ja niin Saara Aalto totisesti tekikin.

Saara Aalto teki omanlaisensa leikittelevän version Mariah Careyn vuonna 1994 julkaistusta jättihitistä. Hän kertoi ohjelman alkuinsertissä pelkäävänsä kappaleen esittämistä, koska kaikki rakastavat Careyn versiota.

Saaraa ennen esiintyivät Matt Terry, 5 After Midnight sekä Emily Middlemas, joista jokainen tunnelmoi balladeja. Saara oli ensimmäinen, joka veti riemukkaamman joulukappaleen.

Tuomareista Louis Walsh, Nicole Scherzinger ja mentori Sharon Osbourne osoittivat suosiotaan seisten Saaralle. Myös Simon Cowell nousi seisomaan, vaikka kollegoitaan aiemmin lopetti suosionosoitusten antamisen.

– Sinä lauloit parhaan joulukappaleen ikinä, Nicole hehkutti.

– Sait hymyn huulilleni, hän jatkoi.

Cowell valitti Saaran esitystä korniksi.

– Se oli hieman korni, mutta minun täytyy sanoa, että olet yksi parhaimmista persoonista ohjelmassa. Teet kaiken hauskasti. Pidän myös kilpailuasenteestasi, tunnen, että yleisö on takanasi, Simon kehui.

Louis Walsh hehkutti Saaraa.

– Olet maailmanluokan artisti, sillä tuot jotain uutta joka viikko, etkä koskaan petä meitä. Kaikki äänestäkää Saaraa, Louis yritti sanoa suomeksi.

Sharon kehui Saaran heittäytyvän täysillä kaikkeen, mitä hän tekee.

Saara kiitti tuomareita heidän sanoistaan.

– Kiitos paljon. Tämä kilpailu on muuttanut elämäni täysin, tämä on ollut upea kokemus. Minulla on ollut ylä- ja alamäkeni tässä kisassa, mutta taistelen, enkä aio antaa periksi, Saara kommentoi tuomarien palautetta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?