MTV: Maajussi-Tero löysi uuden rakkaan kuvausten jälkeen – ei aio harrastaa seksiä ennen avioliittoa - Viihde - Ilta-Sanomat

MTV: Maajussi-Tero löysi uuden rakkaan kuvausten jälkeen – ei aio harrastaa seksiä ennen avioliittoa

Maajussi-Tero ei ollut seurustellut koskaan ennen osallistumistaan Maajussille morsian -ohjelmaan.

2.12.2016 8:21

Maajussille morsian -ohjelman yhdeksäs kausi tuli päätökseensä maanantaina jaksolla, jossa nähtiin maajussien nykykuulumiset. Yksikään ohjelman aikana alkaneista orastavista suhteista ei ollut kestänyt, mutta kaikki neljä maajussia olivat toiveikkaita rakkauden löytämisestä.

  • Jutun yhteydessä olevalla videolla esitellään kauden maajussit.

Toinen kauden kuopuksista, Merikarvialla asuva maatilan isäntä, 23-vuotias Tero kertoi viimeisessä jaksossa tavanneensa kuvausten jälkeen Annen, jonka kanssa oli aloittanut yhteiselon.

MTV uutisoi Teron olevan jopa niin varma tuoreesta ihastuksestaan, että aikoo naimisiin Annen kanssa. Tero kertoo sivuston haastattelussa myös sen, ettei pari aio harrastaa seksiä ennen papin aamenta.

– Kunhan tämä alku menee niin kuin se kuuluu hoitaa. Tutustuimme rauhassa jo ennen seurustelua. Ja ennen naimisiinmenoa emme ole petipuuhissa. Se on ollut päivänselvää. Olen joskus miettinyt, että pystyisikö sellaiseen, mutta nyt kun tiedän, että se on oikea suunta, niin se on tuntunut helpolta.

Johanna oli yksi Teron morsianehdokkaista. Hän päätyi kuitenkin lopulta valitsemaan ohjelmassa Linda-Juulian, mutta suhdetta ei syntynyt.­

Pari on jättänyt pois lähes kaikki hellyydenosoitukset.

– Vaikka on halunnut pussailla ja kaikennäköistä, niin jätimme ne pois kokonaan. Tutustun ensin siihen ihmiseen ennen kuin annan haluille valtaa.

MTV:n mukaan myös Anne on uskossa ja on Teron kanssa samoilla linjoilla sovituista asioista. Häät eivät kuitenkaan ole vielä ajankohtaiset.

Tero kertoi syyskuussa IS:n haastattelussa harkinneensa ohjelmaan osallistumista hyvin tarkkaan.

– Monet ovat ihan toden teolla etsimässä kumppania ja tietysti minäkin olen sillä asenteella liikkeellä, että se kumppani löytyisi. Mietin, että onhan varmasti se oikea syy lähteä mukaan tämmöiseen, Tero kuvaili.

– Ajattelin paljon sitä, että olenko tähän henkisesti valmis. Harkinnan jälkeen koin, että olen hyvin perillä itsestäni ja olen jonkin aikaa ajatellut sitä, että olisin valmis parisuhteeseen kun se rakkaus vain löytyisi.

Tero kertoi, ettei ole koskaan ollut vakavassa suhteessa.

– En ole oikeastaan seurustellut koskaan. Seurusteluni ovat olleet yläasteen ja ammattikoulun aikana, mutta tänä päivänä kun mietin niitä, niin en ole silloin edes ollut valmis minä. Ne olivat nuoruuden touhuja.

Hän toivoi löytävänsä rinnalleen naisen, jolla on samanlainen arvomaailma kuin hänellä. Uskossa oleva nuorimies totesi tietävänsä, onko naisella ”usko sydämessään”.

– Kyllä sen huomaa. Sen mukana tulevat sitten muut tärkeät asiat.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?